Komentari (45)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@bosanac jugoslavija je bila josh veca od Holandije nego sto je BiH,niste htjeli zajedno s nama i ko vas yebe sad,sacemo mi fino uzeti iz BiH ono sto je nase a vi idite sa svojim sandzaklijama i siptarima u evropu,no nesto ne vjerujem da ce vas pustit al ajd.RS je u 2011oj nezavisna,istrpicemo vas jos godinu.
Tadicu i BiH zahtijeva sudzenje Mladicu najvecem ratnom zlocincu na planeti.....kojeg ti i tvoja zemlja drzite u misijoj rupi !!!!! Kad njega predate Hagu onda ti mozes nesto zahtijevati, a i tad prvo morate dokazati da je kriv a ne da se igrate pravde kao i sa Ilijom !!!!!! I naravno da mu sudi Hag ako ima dokaza za to ili BiH a ne vi jer vi niste nadlezni da sudite ljudima koji nisu nista napravili na teritoriji vase drzave !!!!
treba IZRICITO naglasiti ovima koji brane Ganica i koji se zale kako su rat proveli u mraku da im je upravo on najvise kumovao tome nakon dogadjaja koji je inscenirao u Dobrovoljackoj. rat je poslije tog dogadjaja postao \"bespotrebno\" brutalan.
bosanac ajde jedi goovna maymuune, sta se pravis lud. kakav suzivot koji ti je moj. pa zar si slijep i ne vidis da vas je najmanje 90% zaslijepljeno mrznjom i prema srbima i prema hrvatima a sve u zavisnosti od dnevne politike. NEMA SUZIVOTA I NEMA ZAJEDNICKE MULTIETNICKE DRZAVE DRZAVA CE SE U NAJSKORIJE VRIJEME PODJELITI NA VISE ENTITETA ...NAJMANJE TRI
ama nek zive srbi na citavoj BIH...nema niko problem sa tim....sto ste zatucani toliko ??? zivimo svi u BIH, pa jel iko ikad od vas skonto koliki je ovo teritorij ??? nemojte se gusit u mrznji nego skontajte da se moze ovde dobro zivjet ako zajedno radimo i suradjujemo da obezbjedimo napredak zajednicke nam BIH,,, BEZ BLENTITETA I PEDERACIJE
BOSNA JE JEDNA OD SRPSKIH ZEMALJA,U KOJOJ HVALA BOGU DRAGOM,NA POLOVINI NJE JOS ZIVE SRBI I
@LONDONCALLING I KRETENCHINA AKADEMIK :))) yebem vam mater obojici, al opet ste i vi i ja bosanci i hercegovci.... umjesto to da iskoristimo, hocemol se mrzit i cekat da nam zivoti prodju ? ja necu ! ja idem dalje ! rostilj i dalje pravim i sa jaranima iz banja luke i sa jaranima iz citluka.....a vi nemojte rostiljat...nego sjedite u kuci i pisite koliko koga mrzite :))))) nerado to kazem al bas ste kretenchine !!! ja vam predlazem, zajedno smo jaci, nego da nas rasparcaju na slabe djelice......veca je BIH od Holandije !!! al niste vi nijedan bili u Holandiji, ima tamo one trave.....ja se razvaljivo :)))) pozdrav kretenchine !
Vas otac je bio savjetnik Karadzicu pa je on naredio i donjeo odluku o genocidu u Srebrenici,treba ga uhvatiti i suditi mu,a vase izvinjenje nam ne treba.Brinite se o svojoj zemlji a nasu ostavite na miru,ako srbi ne zele da zive u BiH vrata su im otvorena ali nece odnjeti ni gram nase zemlje pa cak ni u saksijama.Svi koji zele da zive i idu napred za BiH ima mjesta za sviju.jer treba voljeti svoju drzavu a ne biti sovinista zivjeti u njoj a ne nolis je.Srebrenica znamo sto se uradili,hocete i vi da se izvinemo za srbskr zrtve;bio je rat mi nismo slali horde zla u vasu zemlju,mi smo se branili i sada smo jaka i spremna zemlja da branimo nas narod i nasu drzavu,nikad vise Srebrenica,nikad vise vasa zlocinacka ruka nece uci u nasu BiH Jos imate Dodika koji je vas adut ali ako vako nastavi nace se gdje je Milosevic i Karadzic jedina opcija je mir idijalog a ne rat i razdvajanje koji vi hinjski podrzavate.ako zelite mir tu smo,ako udjete u nasu zemlu cekamo vas....
*bem li vam pravoslavlje i patrijarha pedofila mrtvog
Babu će mi isporučiti Beogradu šta jadna da radim? Svima sam davala koke obrijane i fafala da mi babu ne isporuče. Moram još više davati koke i bolje fafati(dudlati).
Crknite stoko islamska poturcena.
Ma sta jedna Srebrenica, malo vam je, jos sto Srebrenica ste zasluzili kakva ste gamad od naroda. Srbi su vas oslobadjali i pravili vam drzave, a vi ste jedva docekali da srpsku glavu stavite na panj, stoko islamska. Kao sto neko gore rece, bolje ljeba i vode ali u nezavisnoj Republici Srpskoj, neko kavijara u BEEEE i HAHAHAHA!
Ku.rcademik, j.e.b.e.m ti mrtvu babu u pupak! I ti ćeš skončati ko i onaj što te sklepo, mrtav na frontu protiv ARBiH!
Šef poslaničke grupe Liberalno-demokratske partije Čedomir Jovanović izjavio je da su Međunarodni sud pravde i Haški tribunal utvrdili da je na području Srebrenice izvršen genocid i da parlament Srbije o tome ne treba da šuti. Nezadovoljni tekstom predložene Deklaracije, kao i činjenicom da njihovi amandmani nisu usvojeni, poslanici LDP nisu glasali za usvojenu Deklaraciju. „Ako se Srbija kandidovala za članstvo u EU, onda se kandidovala valjda i za evropske vrijednosti koje se samo naziru u predloženoj Deklaraciji, ali nisu dovoljno jasne“, kazao je Čedomir Jovanović, lider Liberalno demokratske partije na sjednici Skupštine Srbije na kojoj se razmatran Prijedlog deklaracije o osudi zločina u Srebrenici. LDP je željela drugačiju rezoluciju o Srebrenici, naveo je Jovanović, ali ona „očigledno nije moguća zato što nema unutrašnjih snaga u društvu“ i dodao da se presuda Međunarodnog suda pravde ne može spomenuti, \"a da se ne spomene u cijelosti.
prozirni manipulator !