Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
\"Srbija manipuliše britanskim pravnim sistemom\" Ganiceva izjava je korektna. Samo imam pitanje za istog; Dali je DOBROVOLJACKA bila manipulisanje pravnim sistemom one drzave u kojoj se to desilo???
al\' Srbija manipulise britasnski pravni sistem...ma daaaaj :)))) Za vas Boshnje je Slobo mala maca...sopstveni narod bolan lazete kao i on sto je radio...a i ljudi u SA su krenuli da izlaze na ulice, ocekujte i studente, jer takav manipulatorski rezim mora da padne.... a realno nismo ni mi u RS puno bolji
A ti dragi Hejupe samo javi kad nestane vazelina. Tu smo da pripomognemo.
Hamza, nahamzim ti se familije ciigaanske loyave gurbetske pogane. Ako je \"orvadana\" (valjda si mislio reci opravdana koonjju nepismeni) upotreba sile protiv agresora, jesi li se ikad upitao zasto tvoji preci nikad nemadose snage da se suprotstave turcima svih onih vjekova vec im se priklonise i vjeru od njihA uzese????? yeebo li ti konj marke dorat familiju
Zbog gov.ana kao sto je ovaj hamza nemamo ni sta da zalimo!! Vidi ga sta pise a do juce su ti okupatori bili braca i sestre do juce su ti okupatori bili narodna vojska do tada se ta okupatorska vojska ponasala kako treba dok su vasi teror.iste iz lige obkoljavali i napadali kasarne i ubi.jali pitomce! STA STE TRAZILI TO STE I DOBILI A BOGAMI I ZASLUZILI!!!!
Sto jest jest Ganic is the best!
Kako je zivjeti u otetom, u kuci mentalno poremecenog covjeka kojeg si otjerao u smrt? Obilaze li vas duhovi te porodice u toj kuci?
najedi se dobro kadajifa Ejupe da se se pakas dobro omasti prije redaljke u Padinjaku.
Sjećaš li se mene Ganiću? Haram te stigao!
Sramota je jarane za tebe sto ga branis samo zato sto si bosnjak ili sandzaklija. Svakome prema zasluzi, a on je pun aferima i zato treba da mu se sudi. Neumjesno je povezivanje Sarajeva sa Ganicem jer je isti tokom rata bio vise odsutan iz Sa nego u njemu. Stoga ne prodaji maglu. Ganic u bajbuk i to sto prije!
Ovo je sramota, stvarno. Drzati nevinog covjeka ovoliko vremena u pritvoru kakvom-takvom na osnovu izmisljenih fora i fazona srpskog pravosudja...uzas! Svi patrioti su uz vas Gospodine Ganicu a vasoj familiji zelimo snage da izdrze sve do konacne pobjede i vaseg vracanja kuci u herojsko Sarajevo!!
Koji idioti, pa manipulisite i vi pravnim sistemom kad ste tako pametni. Svaki dobar pravnik ce to raditi.
DANAS SAM BIO U SUDU I PONOVO SU SE POJAVILI SRPSKI DEMONSTRANTI SA SVOJIM UVRIJEDLJIVIM PLAKATAMA. JA SAM ZATRAZIO OD POLICIJE DA UKLONI NEKE NATPISE KOJI SU RASISTICKI I POLICIJE JE NAREDILA SRPSKIM DEMONSTRANTIMA DA UKLONE RASISTICKE NATPISE. TAKODJE, POLICIJA NE DOZVOLJAVA UPOTREBU C.HETNICKE ZASTAVE.
Englez ovaj put ne sedi pijani jelcin u Kremljinu okrece se kolo srece....ponavlja se istorija A ovaj ganic pravi bosnjo nestalo jim pravnih argumenata pa koriste politicke sad cudno da se jos ne dere đeeenooosaaaajddd heeeeljppp heeeeljp baaaaznija
ma englezi mrze srboruse, svak ih mrzi yebat ih, jos ih jednom treba bombardovati