Komentari (141)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Imali su 1992 oko dvije hiljade oklopnih vozila u agresiji na BiH pa znaju kako su prosli oni koji su ih vozili.
Srbi su sramota ljudske civilizacije. U Srbiji je ministar Neso Slino, koji je propo na tri fakulteta, a poslije kupio diplomu i doktorat u prodavnici Megatrend, gdje je predavala cajka Natasa Bekvalac. Albanci su za njih godspoda.
@skenderija1992 Ova borbena vozila su opremljena sa najsavremenijom optoelektronskom opremom, taj te primijeti noću na 3,5km.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
ne vjerujemo vam do 2195. godine
Inače je standardno 100 godina uslovnog za agresije ali pošto se genocid desio onda 200
Srbi su sramota ljudske civilizacije. U Srbiji je ministar Neso Slino, koji je propo na tri fakulteta, a poslije kupio diplomu i doktorat u prodavnici Megatrend, gdje je predavala cajka Natasa Bekvalac. Albanci su za njih godspoda.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Oklop od 14 milimetara pisu mediji 😂😂😂😂😂😂kod mene u ulici kontejner debeo mu oklop 16 milimetara hahahahhhahahahahahaha😂😂😂posadi zabranjeno da jede grah da se ne raspadne
A, đe ćete imat osvajačke tenzije. Vi ne bi mogli ni Topčider zauzet, sramoto jedna. Kad si ti bio glavni snajperista, Bože šta Srbima radiš. Beograde, sram te bilo!
Samo vlasi dobijaju ovakve "donacije" od najvećih neprijatelja Evrope pa govore kako nemaju ambicije za osvajanjem a kad su migove one dobili, pitaju prvog vlaha koji je stajao u publici na predstavljanju migova, kako komentarišete ovo? kaže on "Neka se komšije malo pripaze" Hahahha i to bukvalno prvi kojeg su pitali, a evo i na klixu vidimo koliko nemaju želju da kolju i ubijaju..
Boga ti Vučko, reče li ti ikad Mile šta mu Papa reče. Pitaj ga. Žali Bože dnevnica!!!
Ja, dva ih vuku a troica tuku. To Vučko, ne daj Šumadije. Ostsalo je nečine. Neće još Erdogan Šumadiju, bar za 20 godins. Mi u BIH bolje ćemo se slagat sa mađarima i bugarima no sa vama. Vtatite se iza Urala, na toprak.
Imali ste od JNA 5600, boljih, pa ste popušili. Blećak, manite se oružja i gusala, očito to vam ne ide od ruke. Lazite petljajte, sokolite omladinu. Držite se tradicije.
Albanci sa Kosova vec imaju spreman odgovor na ovo naoruzavanje jer su to nedavno i najavili.
dajte im jos 100 komada da se ne khurci svaki dan sa onim otpadom koje fol proizvode ... kako je krenulo napadace i bec i pestu 😁ozbiljne su to budale, sad ce lazanski i plejada budala na pinky da pricaju o geostrat., naoruzanju itd .. Projekat Apolo % Aco 1, polijece u svemir kao cisto srbijanski projekat, svemirska sila ..
Ma dzabe nama Srbima sve to, kad Bosnjo ima onog Kolasinca, kojeg velica svaki dan, ako krenu Srbi on ce da ih brani hahahahah
Ne znam šta si mislio da osvajaš jade jedan.Ne možeš narod da zaustaviš u odlasku za boljim životom i bježanju od mizereije koja ti vlada u državi.Bolje bi ti bilo da zadržiš i to što imaš.Nema koga niste napali pa zar vam nije više dosta.
Ovde je rat svakih 50g ,znaci do 2041 smo mirni😂
Nek se Bosnjo ne brine, branicemo i njega, po tarifama nizim od onih koje nato nudi!
a sad nam samo zaokruži sve šta smatraš svojom zemljom pa brani mi ćemo da se povinujemo tvojoj odbrani
Bolje da ste kupili skolama opreme i ulozili u zdravstvo, skolstvo, penzionere, hebo vas vise rat i ratovanje.Zar se niste vise naucili i skontali da sto vise ratujete sve ste manji i manji i da ste popusili gdje god ste krenuli..
@nansin Sta tebe briga sta mi radimo u svojoj drzavi? Tebi se drzava raspada, a Srbije je uvek bilo i bice!
i da ima osvajackih pretenzija.. osvojit be jednu veliku qurcinu imali se sve od JNA pa nisu osvojili, a sad se prave naslovi od 10 oklopnjaka... osim dobre opreme, puno su bitnija da'mu