Plaća im se i bježanje sa sjednice
290
Sramotno visoke plaće parlamentaraca za sramotno malo rada
Komentari (38)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Samo revolucija je jedini spas da se otarasimo ovih "paropija" i kocnica za prosperitet obicnog stanovnistva!!!
Nema ovdje revolucije, nema ljudi za to, izvedimo ih iz parlamenta i objesimo za bandere ispred BBI-a kao u musolinijevo vrijeme, da sav narod krene, policija, vojska i ostalo ne bi moglo opstati.. Ali ovdje nema naroda, društva, nema nicega, ima sarajvske raaaje po kaficima.. Sjeme im se zatrlo....
evo ja se pitam kakvi smo mi ako nam je elita ovakva...
Papa je otisao ali ovi nece nikada.....
TO podhitno treba preurediti u klaonicu i potamanit STOKU sve do jednog !!!
Sta pisete ovde stoko jedna IZADJI NA ULICU !
ko prvi plati porez.. maragac .... do promjena
nama je uvije bilo draze tudje zlo nego nase dobro,e tu se ovi obogatise.....zavadi,pa vladaj sto bi se reklo.dok mi brinemo ko je ko,i kako je komsija nabavio pare za nove tene djeci,oni mudro sute,manipulisu nama ko sa stokom i uzimaju sve,eh eto nam ih sad!...PA DA I MI SUTIMO, I DALJE!?
pa poduzmite nesto umjesto sto se samo zalite...
PS. Svi su fakultetski obrazovani. Pa ne možete oekivati da neki parlamentarac ima plaću kao neki vozač, domar ili učitelj. Otkud vama da je prosječna plata 800KM, kad je statistički u Federaciji prosječna plata 1081,64 KM, a rijetko ko zarađuje više od 650KM.
Zanimljiva statistika: Parlamentarac u BiH provede više vremena u WC-u nego na poslu. Time možemo zaključiti da parlamentarci više s.eru nego što rade.
Da je neko spomenuo Bošnjake, Srbe i Hrvate bilo bi 1000 komentara u kojim bi jedni drugima psovali m.ater. Ovako nekih 30-tak komentara i to je to.
maAAAAAAAAAAA ajmo im uletittttttttttttt nek se abu sjenjo sta je bilooooo
logično je da SDP gubi sve više jer je sve manje ko-pil-adi iz mješovitih brakova koji glasaju za njih i kripto četnika po gradovima koji glume pravoslavnu gospodu.
štoi se bunite, vi ste ih birali, i ponovo ćete
nema ovdje više života, nikad. to je tužno i teško za priznat, ali je tako. ima samo za par begovskih porodica, ali neće ni za njih uskoro biti-begovi su propali zbog rasipanja i raspuštenosti. manje nas je nego prije 20 godina. prirodni priraštaj vrlo nizak, više umre, nego se rodi. 80% mladih želi otići iz zemlje, GDP 800KM-ali kad se uračunaju parmentarne plate od 7000Km, da nije njih GDP bi bio 300KM, 50% stanovništva ne radi, 10% ne slovo napisat.i sve nas zaobilazi u širokom luku
Što se ljutite,pa to je vaš sekur'varizam pardon sekularizam. Vaša sloboda,demokratija,pravo itd. Nemojte slučajno da ostavite takvo blagostanje nego pravac tamo gdje vehabije budu držale tribinu pa prosvjedujte a posle ko ima marku na kafu ko nema nek popije času vode i voz.