Komentari (204)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Tuga sta rade, "uciteljica" Mireta u SA osnovnoj skoli na Alipasinom je izjavila da autisticni djecak "smeta" drugoj djeci jer mu asistentica tumaci ono sto ona govori na satu - a sto je u biti i njen posao
zbog cega minus, jer se to desilo u Sarajevu ????
u ovoj drzavi ne smetaju ratni zlocinci i lopovi na binama i vlastima...a smetaju autisticna djeca a i ona regularno skolovana...
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Djeca sa Downovim sindromom pokazuju ljubav i sreću. A uz to mnog vole muziku i bas ovakve zabave. Imamo nepismene političare, doktore a sad i nastavnike.
Zato i jesmo tu gdje smo! Brdjani postaju gradjani!
Što reko Tom Zdravković DOTAKLI SMO DNO ŽIVOTA ima i gore samo polahko živi bili pa vidjeli ubrzo
Ja bih sigurno nalupao "tetu" koja bi na ovakav nacin diskriminirala i pivrijedila moje ili bilo cije dijete u mom prisustvu.
Sramota za sramotom, ali ta gomila antipropagande i zavađanja nije viđena otkad je svijeta i vijeka, zar se toliko zlobno da se nimalo dostojanstva nema da se upita kako je osoba u slici, ali ne HRVATI su krivi i treba ih linčovati.
Ovakva vijest treba da stoji danima na pocetnoj strani a ne da je sklonite nakon 3 sata dok nevazne gluposti drzite po 5-6 sati na pocetnoj stranici.
To je inkluzija u koju se zaklinju danas svi. Inkluzija u BiH je samo dobar marketing za zaradu na djeci s posebnim potrebama
Ravnateljicu treba izvuc iz vrtica i izgazit je. Roditelji, gdje ste???
Jadno dijete.....
Pa fašisti su djecu sa poteškoćama u razvoju uvijek sklanjali, eliminisali, da se ne narušava dojam o njima kao arijevcima! Izgleda da u Širokom nastavljaju praksu još od NDH!
Boze dragi. Zao mi malog. 😢 Jbg jarane naletio si na zlocestu tetu. Tako to ide u zivotu na zalost 🙁
Pa-izgleda neko je citao « mein kampf » slabe, bolesne, zidove i cigane unisti…
ccc sramota .. odmah otkaz svima u vrticu
Fasisti su zlo
Dobro je nama na Balkanu kolika smo stoka i smece od naroda..
sta got bilo samo znam da smo ljudi otisli u k...ac tako smo jadni i sebicni