Komentari (204)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
To je bilo kultno mjesto. Tu smo nekada u Omladinskoj ulici čekali autobus, a sada su tu znakovi zabrane, guzonje, njihove limuzine i vozači.. Kultnosti više nema.. Ah da, još me zanima kome je to naziv ulice "Omladinska" smetao i zašto??
"guzonjama"
@esmaseh Iskreno ja bih više voljela ime i prezime konkretne osobe, jer ma koliko se činilo da sve rade grupno, stranački, zaštićeno od odgovornosti, na kraju te prljave poslove i uzdizanje primitivluka odrade pojedinci. Nečiji je jasan potpis na dokumentu koji je osnov promjene.. E tog primitivčinu prezirem kao parazitsku, zaostalu, nekorisnu pantljičaru što i jeste.
Idealna prilika da se ukloni postojeci,i napravi spomenik kakav i dolikuje velikanima poput Kindzeta i Pimpeka,a ne ovo ruglo od, nazovimo djelom !
Mislim da si u pravu Ova " umjetnička djela " su baš ruglo, a nikako se ne uklapaju u postojeći ambijnt! Uostalom ova dva velikana svakako zalužuju monumentalnije spomenike!
Je li svrljotina ono crno ili ono crveno?
Sta ce spomenik ne Bosnjaku u Sarajevu??? Sarkazam ON
moj babo kaze da su spomenici haram
to je mogao napisati i sarajlija a i neko treci ...a vi se hvatate na udice i jedva cekate da pokrenete svadu i da se vrijedate (sve zbog rekla kazala) - TO je sramota , sramota za tu policajsku stanicu a ta nabrijana djeca ako su vec morali sarati trebali su izabrati zgradu presjednistva , zaobici spomenik legende Davorina Popovića
Pa sigurno postoji video nadzor, lijepo pronaci debile i natjerati ih da jezikom ociste spomenik, da sve lijepo polizu sto su naskrabali. Imbecili i drogerasi jedni. Uhvatite ih sto prije.
primitivizam
OVO SIGURNO NIJE DJELO NITI JEDNOGA TUZLAKA, TO JE DJELO NEKOGA SELJAKA!!!
OVO SIGURNO NIJE DJELO NITI JEDNOGA TUZLAKA, TO JE DJELO NEKOGA SELJAKA!!!
Sarajevo je nekad bilo grad vrijedan življenja, zadnji put u novembru 1991. Sad je to samo mahala, nažalost mahala jednog naroda.
Ma nisi u pravu u kom god pogledu mislio to "mahala jednog naroda". Tacno je da Sarajevo više nije ono Sarajevo prije-ratno, al' isto tako ništa nije kao prije rata, sve što im je "smetalo" su našli način da promjene i svi koji misle da je na prostoru bivše YU problem u narodu, ja bih savjetovao da malo uporede šta je taj isti narod napravio za 50god nakon II svj. rata koji je sa sobom nosio više uništavanja i više svega nego sada. Narodi ex Yu su gurnuti bez opcije izbora.
@m4l73n35v1 Moram dopisati, da ne znam ili nisam čuo u toku rata kako se neko mogao izjasniti protiv uzimanja puške i ratovanja. Na bilo kojoj strani, bilo ko da je to učinio bio bi klasifikovan kao dezerter i vjerovatno bi mu mračna sudbina bila. Tako da pod prisilom je narod išao u rat i borio se, a oni koji su napravili ovaj sukob i svo sranje i stradanje su to uradili zbog puno većih interesa i 100% sigurno ne zbog bilo koje vjere.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Bacili su sve niz rijeku...... R.I.P. Davorinu Čovjeku !
sad fino ko god zna kakvog tuzlaka isibat ga treba ko p.cku. dodji ovde studirat i radit, prosipaju finocu a cim okrenes ledja ovako nesto. pu mamu vam ebem
vandali
Sta fali malo xD
pa isaran je cjeli centar a vlasst nista ne radi po tom pitanju,..