Sarajevo je nekad bilo grad vrijedan življenja, zadnji put u novembru 1991. Sad je to samo mahala, nažalost mahala jednog naroda.
Ma nisi u pravu u kom god pogledu mislio to "mahala jednog naroda". Tacno je da Sarajevo više nije ono Sarajevo prije-ratno, al' isto tako ništa nije kao prije rata, sve što im je "smetalo" su našli način da promjene i svi koji misle da je na prostoru bivše YU problem u narodu, ja bih savjetovao da malo uporede šta je taj isti narod napravio za 50god nakon II svj. rata koji je sa sobom nosio više uništavanja i više svega nego sada. Narodi ex Yu su gurnuti bez opcije izbora.
@m4l73n35v1 Moram dopisati, da ne znam ili nisam čuo u toku rata kako se neko mogao izjasniti protiv uzimanja puške i ratovanja. Na bilo kojoj strani, bilo ko da je to učinio bio bi klasifikovan kao dezerter i vjerovatno bi mu mračna sudbina bila. Tako da pod prisilom je narod išao u rat i borio se, a oni koji su napravili ovaj sukob i svo sranje i stradanje su to uradili zbog puno većih interesa i 100% sigurno ne zbog bilo koje vjere.
Prikaži sve komentare (204)