Komentari (128)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zidovi su natopljeni krvlju ne mozete ih prekreciti...
"U ovom objektu vršeno je sistematsko zlostavljanje, silovanje i ubijanje višegradskih žena, muškaraca i djece." Koji bi bolesnik se uspio odmoriti u ovom spomeniku nevinim žrtvama?
Ništa novo za Serve
Samo umno bolesni mogu biti gosti u ovom hotelu !
Ah, ima 5-6 porodica sa djecom i to u okolnim selima a što je starih bilo to sve u ove 2-3 godine preselilo na bolji svijet. Uglavnom poljoprivreda, plastenici, maline fazoni.. gura se, zaposleni bar po jedno u porodici. Nije kritično, ne živi se loše al' nije ni luksuz neki amaan.
Eh moji vi, pa svake godine tu organizuju mature.. Ne mogu prežaliti što mi roditelji nisu zabranili da odem na tu maturu a ja dijete pojma nemam nikad me trovali pričom nisu.. Zamislite kako je mojima bilo.. Plus imajući žrtve u familiji od strane komšija. Haos.
ispravak luku
ispravak luku
ispravak krvi
Takozvana"Republika Srpska", točnije Šumska republika, natopljena krvlju nevinih žrtava. Pod hitno je treba ukinuti, upravo zbog nedužnih žrtava. Treba je proći samo u tranzitu ili zaobilaziti u velikoj luku. Živela Republika Bosna i Hercegovina .....
Komplet genocida tzv. "Republika Srpska" bolje rečeno Republika Šumska koja cijela natopljena krvlju nevinih žrtava. Pod hitno je treba ukinuti i to upravo zbog nevinih žrtava. Kroz nju treba prolaziti samo u tranzitu ili je zaobilaziti u velikom luku. Živjela Republika Bosna i Hercegovina.....
takva im je sva vlast i ideologija, velicanje fasiszma i zlocina
Ne kenjajte vise majke Vam, oci otvorite ako zelite da svi idemo naprijed, pocistite svoje dvoriste!
Ja misli da ce sad RS povuc vaucere zbog ovog clanka. Jebli vas zlocini vise.
Biti spreman i svetosavska velikosrpska ghovna potući jednom za sva vremena u BiH.
@BHcuvarBosman345 : Zasto odgovorni admini iz portala Klix konacno ne banuju lajavuuu budalluu i psihicki bolesnu osobu sa Nick name kao u naslovu, koja psuje, vrijedja i nekulturno se ponasa na ovom portalu. Kako se dozvoljava ovakvo vrijedjanje, psovanje i nekulturno i nenormalno ponasanje, gdje doticni nekulturni i psihicki bolesni polucovjek psuje, vrijedja, omalovazava sve druge komentatore koji mu nisu po volji i sa cijim se komentarima ne slaze. Zasto?
SnagaNaroda3, ne baljezgaj smrdo.Uglavnom se moji komentari odnose na zločinaćka i licemjerna velikosrpska ghovna,dušmane Bošnjaka i države BiH,a ne na normalne Srbe.
Ko god otisao na to mjesto zlocina ne nagledao se svoje djece.