Komentari (213)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Što ne mogu više ova preseravanja... Imate li šta pametnije??
@ANTIPATICAN Moraju da nekako opravdaju svoje postojanje, iza ove priče krije se podobnost prema vlastima i razne mahinacije. Nema to ništa zajedničkog sa studentima.
Karastrofa brate, a ovaj klix je gori sto ta sranja objavljuje... Klix je leglo nacionalizma i mržnje!! Klix nas dodatno kuha sve samo razmislite o tome i obratite pažnju!!!!!!!
autoban-kulinban 😂
šta ga cit'o- držo ga u ruci,hahahaha
Zgradu NS RS preimoenovati u Kuća Mile Ronhila
Ja bih ga radije nazvao po Kralju Tvrtku ili kraljici Katarini, ako bi se vadilo ime iz historije, mada je najbolje da to bude nutralno kao svugdje u svijetu Put A1
Nemate pametnijeg posla na UNSA pa se bavite time kako bi se autoput trebao zvati? PS. Uzet će se u razmatranje jedino ako ste ime autoputa dogovorili na hutbi poslije džuma-namaza.
Samo se nasi Boosnjaaaci se stide porijekla jer nije u skladu sa danasnjim njihovim vidjenjem nase Bosne a ostali negiraju jer misle da su nesto drugo a nisu Bosanci.
Studenti, ako nemate sta pametnije, ne dizite glavu iz pijeska. Svasta vam pada na pamet , a po ovom vasem prijedlogu, vidim da je nemate. Nema izmjene imena.
jako korisna stvar, neka ://
razmislite malo o svojoj ulozi, vi treba da ste avangarda nekakva, inovativni, da izgrađujete drustvo, da vrsite pritisak, a vi izađete s necim ovako banalnim u javnost da vam se drzava smije. osim toga, tamo vec ima tunel 1. mart, davno vas je neko pretekao s idejom na taj fazon.
nisam komunjara neka ali studenti su nekad pravili autoput, ovi ima daju imena i hvale se ahahahaha. pokrijte se po glavi bruko i sramoto nesposobna samo da vam je ulizat se nekom u pakas pa tako do uspjeha ili noge rasiriti
Autoput Alije Izetbegovića
da je po njemu mi bi kozijim stazama isli
Dobro , a hoce li petkom zbog dzume saobrcaj biti zaustavljen?
Jasan indikator da cu clanovi SPUS-a obicni besposleni kreteni. Cime se oni zanimaju...
samo se blamiraju
Poruka predlagaču Harisu Zahiragi (prefiks "ić" mu je dodano kad je došla AU monarhija), Bolje da ga nazovete "Drum Mehmeda el Fatiha", jer više veze imate sa njim nego sa Kulinom banom...
ma to je jedan obicni blecak koji pokusava na sve nacine izvrsiti samopromociju, uzurpacija te funkcije na kojoj se nalazi se podrazumjeva u te svrhe
@Zilot Tko zna gdje su mi tog trena misli bile, jer nisam ni primjetio da sam napisao prefiks umjesto sufiksa...
Ovaj spus radi sve samo nista sto je vezano za studente. Koji kreteni sjede u tom SPUSU?
Svi autoputevi u federaciji neka se zovu AP Fuad Backović Deen, a u RS AP Božo Vrećo. Razlog jednostavan, .ebalo nas sve ni za šta.
btw, studentima niko nije rekao da je čak i Bakir odustao od priče o drevnim Bošnjanima i povezivanju nedokazivog i nespojivog
A da se bavite problemima studenata??