Komentari (50)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Odmah dati sve Fadilu
Ma lopovi oni će to sebi u džep da stave
@cavadiini 3 plate? pa neradiš valjda na crno za minimalac?
Daj ba pa nije covjek drogu unio.
15tak hiljada maraka? pa dajte ljudi, malo ozbiljnija plata u švedskoj.
Ma da su papirne bile nije problem, vako je avion pretovaren i nesmije da poleti..😂
A dede jest premazan..
Ne kontam u čemu je problem,nek mi neko objasni
ne može avion poletjeti od tolikih para.
Eh bas mi je zao jadnog deda. Boga pitaj koliko je stedio, da mu uhljebi oduzmu... A ovi na vlasti sto redovno kradu i dalje se sve bahatije ponasaju - i nikom nista. Sve postenjacine...fuj
Pa to je malo manje od 10 000 eura. To je dozvoljen iznos u EU. Zasto klixovci objavljujete ovakve zalosne vijesti. Pa vi ste stvarno dotakli dno, sa objavljivanjem ovakvih vijesti. Kad bi Njemci objavljivali ovakve stvari, onda bi po cijeli dan svi mediji u Njemackoj samo pisali i izvjestavali o ovakvim prekoracenjima, ako je ovo uopste prekoracenje.
nismo mi u EU, mislim da je kod nas limit 10 000 KM za prenos preko granice
cccc sta nije dedo imao uz sebe tri ceka od penzije
Vratiti ce te vi to sve isto tako i kako ste uzeli...jos ce te se i izvinuti !!!
Koji kreteni majku im lopovsku jadne starce matletiraju
U vrijednosti od plus minus 15 000 maraka.....! I to je vijest koju treba objaviti....? Zasto BiH ne uskladi zakon o tome, u EU je dozvoljeno do 10 000 eura dok je kod nas u vrijednosti 10 000 maraka...? Mi granicimo sa EU, zar nebi trebalo da se radi o istom novcanom iznosu...?
Ponio neki dedo ustedjevinu da potrosi u Bosni i ovi "specijalci" odmah neki kung-fu izvode po granici. A ne mogu zaustaviti tipa kad autom pobije djecu.
pa sta je to 14000KM ja sam pronio i vise
čuvaj se, ova Fadilova vlada dolazi po tvoje pare, na sve načine, od strožijih inspekcija do strožijih carinskih pregleda do strožijih sabraćajnih kazni...
Sad ce se svakakve gluposti lansirati kao vijesti, samo da se o tome prica, a da se sto manje prica o kriminalu SDA i pokusajima prodaje drzave i naroda i pokusajima zadrzavanja vlasti kroz navodne odmetnike iz SDA poput Sepica.
E jesu sprijecili golem prijenos novca. Pa to je 7000 eura. I to je vijest vrijedna paznje???