Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Joj gledaj slike, ko da su nam vulkani izbili pa magmu rasprsili na svaki kvadratni metar ..
Kafa ćete prestati zvati Sladića meteorologom? Dečku je to samo hobi, niti se školovao za to niti ima diplomu. Totalni je amater po tom pitanju.
Auuu ljeto a 35 sta cemo ljudi?
ovo ljeto ce sprziti sve jos sam davno to napisao, poljoprivrednici ce muku muciti a i ostali, oni koji ovo vole i uzivaju to je trenutno a i njima ce biti ljeti hladuj zimi gladuj
Jel ljeto il nije?! I vremensku prognozu koristite da zastrašujete i demorališete ljude!
jeste ljeto ali i 33c je dosta, nismo mi Irak da przi kao tamo konstatno, treba i kise ljeti zbog prirode i poljoprivrednika
Nista, kraj Vrbasa il Sane negdje, u dobar vrbovit il brezovit cosak, gdje onaj rijecni kotlinski vjetric prosusti kroz lisce i pokupi sa sobom hladni sum i tok rijeke, i rashladi te svud po tijelu, i mislima. Al prvo se malo brcnes, okupas naravno, u rashladjujicim intervalima. Mozes i zabaciti koji put, usput, u hladu.
A predvecer i po noci ga bas ono rashladi i jos se popne i dalje iznad rijeke, uz dolinu, dok sjedis kraj kuce, i slusas i gledas taj lagan zubor i sum rijeke, vjetra i lisca, kako trepere zajedno, tandemski. E ako nisi u prilici za taj scenario, onda ne znam. Imam par ideja ponekad, al su vecinom neostvarljive, geografski, i generalno.
Možda ako ne ideš na POSAO, kao neki
Ako je Sladić najavio vrućine bit će onda kiša i temp. do 16 stepeni
Bombastični amateri, Sladić i Klix