Komentari (58)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sjecam se ono prije 4-5 godina kada je par dana bilo -27 u gradu. I neka je minus tako i treba, ubija viruse i bakterije zna se, ne valja da je plus u ovo doba godine. Sve u svoje vrijeme.
okleti to ocami
ma hajd nek je minusa i snijega i treba januar je, al isto tako treba služba koja uredno prima pare za to preko računa za smeće da radi svoj posao,očisti snijeg i pobaca sol... ako neće i to je ok ali onda umjesto cenere naplaćuj petaka mjesečno,jer samo pola usluge nudiš koju obavljaš
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
ja naložijo parket preljepomi bilo ostomi ormar njegaču večeras
Valjda februar neće biti suh...
Debeli + Tanki -
8.januara 2017 u Sarajevu -23.Dakle prije 5 godina, cisto da se zna
Idu duge gaće ko halva…
Logicno da cemo imati minuse kad zivimo u planinskom predjelu. Cudno je kad je zima bez minusa. Ocito su svi zaboravili 2012., 2017.
Hoće l' bit klizavo?
TAMAN TOLIKO DA SIROTINJU PODAVI BEZ DRVA !!!
Samo padaj, zatrpaj
Jos hladnije nego u wisconsin
Mashallah
Sto bi u Skandinaviji rekli"Nema velikih minusa,ima samo lose(slabe)garderobe i obuce..."
Globalno zagrijavanje doslo i u Bosnu. Haha
ima tome više godina kad sam slušala čovjeka koji je išao u Sibir raditi ispred neke jugoslavenske firme. priča on kad su sletjeli na aerodrom treba preći iz aviona do zgrade, -60 bilo, kaže ne znam kako sam hodao...
Cuj zima je stigla, a po januara masilo.
Sad će nam korona nestati iš iš