Komentari (261)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
na facebooku 50.000 u realnosti 100
Porast troskova se desio u cijelom svijetu. Kod nas puni kafici, ceste, restorani, svi idu na ljetovanja na Jadran. Narod je samo razmazen jer se ocigledno odlicno zivi.
Tesko. Vcrs su na proteste izasli samo ljubitelji automobila, ostalim je izgleda dobro. 2014 smo bili svi kao jedan i izasli na proteste a situacija nije bila ni blizu ovoj sadasnjoj. Mozda cekamo da gorivo dodje do 5KM?
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Sprema se, nakon SIPANJA goriva i protestnom voznjom, naredni protest je u Jablanici na pecenju, protestvujuci protiv visoke cijene pecenja!
Ja sam pitao komšiju psihijatra ono Bakirovo kad kaže da nije povećao sebi platu 500KM i hladno gleda u ftv voditeljicu. To je u nauci poremećaj karaktera tako kaže komšija.
od svih izbornih godina ovo je sigurno jedna od njih ...
Ja izlazim na proteste 1000%
Mediji trebaju malo da informisu o protestima,ja bih licno uvjek dosao na proteste iako stalno radim,al nigdje nema informacija,kad gdje u koliko itd budu ti protesti
Vrijeme je da svoju zemlju vratimo sebi! Mi imamo uzurpatore na vlasti. Trebaju nam profesionalci koji zarađuju svoje plate.
Sarajevo je drzava u drzavi,to znamo mi iz ostalih dijelova BiH.Zato,tu se moraju i organizovati najveci protesti,zablokirati parlament,predsjednistvo,glavne institucije koje odlucuju.U glavu se zmija udara.
Alo glavonja htjeli ste kantone, dobili ste kantone. Radite malo bolje pa ce i vas raspali kanton bit bolji
Kada čitam komentare, steknem dojam da na izborima vlast pada, definitivno. I tako se naivno nadam pred svake izbore. Pitam se, da li raja samo komentariše, a ne izlazi na izbore ili ....
Izbori jedva ista mijenjaju u pravim demokratskim zemljama, da li stvarno mislis da ce u ovoj rupi to napravit ikakvu veliku promjenu? Ako hos promjenu treba ti 100% centralizovana republika
Dok je ovakvih građana, vlast može mirno da spava.
To opet pripremaju 2014? Hajmo malo promijeniti grad! Ja sam za, ali hajmo u Banjaluku. Spomenućemo i 11.juli i genocid. Očito nekome opet poslove pomrsio "neki novi arhiv", pa bi da pali po Sarajevu
Čobani u tri tora su povećali sebi 500KM plaću ,dok ovce bleje i opet će im poslušno dati glasove.
Glupost. Najveći protest treba da se desi zaa tri mjeseca na izborima, mijenjati gamad
sprema bagra lopovskolihvarska
Vi ste Bošnjaci debili, kakvi vi i protest, šiše i kladare se fatajte
Virtualni bunt. 100% A live ebi me ako dode 100 buntovnika
Neka lajkova, Bog im dao...
Hallo baaa. Oni imaju voz a mi se guramo u taxi-ju. Viele Gruße aus zmijuga🤣🤣🤣🤣