Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svake godine ista priča. Naši nadležni očekuju da će neko drugi doći i urediti korita rijeka, eto opet nas je iznenadilo!
iznenadilo ko i prosli put
Malo nestrucno upravljanje hidroenergetskim objektima, malo opsta zapustenost rijecnih korita i odvodnih kanala prepunih smeca, malo bjesomucno unistavanje suma, i eto ti idealnog recepta za katastrofu svakog proljeca. Ali nema veze, poslje kise dolazi sunce, derneci, koride, rostilji, i koga ce onda biti briga sto se ne grade trajni nasipi na rijekama. Samo veselo narode!
Nema ugroženog stanovništva AHAHAHA BICE BICE