Komentari (46)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bice Goran Čengić kad skinemo sda mafiju sa mindera. Bice kad glasamo za zivot dostojan covijeka..
ne znam čime se to ove balije komentatori ponose - time što sda unistava državu možda?
jel i ovo izgradio Skaka i Sda sa Bakirovim mozgom
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Toliko ulozeno, a samo 2 kluba. Ko placa dadzbine? Ko su odgovorni?
pranje novca. Narod zna gdje su pare otišle i ko je dobar osim Zukića, Sarajlića, Budnje, Šaja i Feka...
Jel Skaka "presjekao" svečanu vrpcu ? Stari balijski običaj suntećenja.
pa kad nabiju cjene klosari
Ja još nikog ne vidjeh? A ako neko i ima termine, ko ih plaća, iz čijeg džepa?
Živim u neposrednoj blizini i još nisam vidio upaljeno svijetlo niti da ko ulazi i izlazi iz nje? Fontana koja se nalazi ispred je radila do novembra prošle godine a ove nije ni upaljena iako recirkuliše istu vodu a ne gradski vodovod (pa da to bude razlog)!?
Bojkot dvorane dok se ne promijeni ime u Goran Cengic.
NEMA VODE!!!!! NEMOJ DA ZABORAVITE KAD BUDE GLASANJE KAD NAM JE PUSTE MJESEC PRIJE... NE MOZES SE OKUPATI KO COVJEK, BEBI GUZU OPRATI...PITI VODE RADI UHLJEBA. SKINIMO UHLJEBE
Nikad po četniku Goranu Čengiću
zasto vise promovisete imbecila Bozu Vrecu, FUJ!!!
uskoro ce ona samo da sluzi u predizbornoj kampanji za sda skupove.nece bii sporta, nece biti klubova, rekreacijom se niko odavno ne bavi itd.
sta ce nama sportska dvorana
Pa nisu svi za cirkus poput tebe, i što nema banana u RSu.
@Dollar pa glupane eto sam naslov te demantuje. a sto nema banana u rs-u ne znam, ti si upuceniji, vjerovatno ih pojeli majmuni poput tebe.
Kad ce referendum o nazivu ove dvorane??
zvaće se po sultanu koji kada je prolazio pustio je vjetar tuda.. Dvorana vjetrova.
Može Koldžo sa jaranima tavle i domina razvuć, a familijom tribine napuniti. Naravno svima obavezno po petobu dnevnice dati...
Sport je sveden na najniže grane, jer ljudi koji vode sportske klubove brinu samo za lični interes. Članarine su negdje i preko 100KM, a da bi dijete ušlo u nekakvu selekciju nije bitan talenat već dubina džepa roditelja. Tako da je suludo djeci dangubiti sa trenerima bez kvaliteta.
valjda goran cengic?
@hamdibeg2 Gdje si ono ti rodjen? Sta ono rece, nije bitno?Dosao ti u Sarajevo odredjivati nazive ustanovama? E neces dok nas ima zivih, a ima nas mnogo vise, samo smo tisi!!