Komentari (38)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Za 9 milion mogla se napraviti istocna i juzna trivina stadion grbavica.
Moglo se, ali onda ne bi bilo ove sportske dvorane.
Moglo se, al' onda ne bi bilo ''ima li mene đe tu'' procedure. :)
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
??? Zar se svaka dvoran u Sarajevu vodi sa jednim preduzecem??? Ovo je veoma nelogicno. Zasto se neorganizira samo jedno JP Koje vodi sve dorane i sportske terene (i sta jos sve). Efikasnije i jeftinije! Ali ovdje izlazi opet na vidjelo korucija koja hara cijelom zemljom. Umijesto jedan grad imamo kanton, opcine, grad. Imaju administraciju koju nemaju ni milijonski gradovi. Necudi sto GRAS, ViK, Rad, ... stoje pred kolapsom.
ma samo republika bosna, jarane. to je krucijelno.
Kakva jebena javna preduzeca u 21. stoljeću...
Čuj treba JP da upravlja dvoranom bože sačuvaj...naravno treba ju se uhljebiti podobni stranački.Sve je to mogla da vodi jedna služba u opštini. kOlđo traži direktora
služila za predizborno slikanje Koldze i onda ključ u bravu.
Streljana je u tako skucenom prostoru, sa malim brojem mjesta za strelce da je nemoguce odrzati bilo kakvo takmicenje. Moze za trening i rekreaciju. Smijesno sve za tolike pare.
Ko ce drugi nego sda uhljebi, sto ne kazete imena (lopova) u imenovanoj Skupština i Nadzornom odboru pa ce sve biti jasno, sve se stima do zadnje, fuj...
Nesto mi padose na pamet talgo vozovi...
Putovo bi negdje?!
Sto to Zeljo ne uzme pod svoje i ne napravi kosarkasko i rukometno odjeljenje? To bi bas bilo kult.
Oprale se pare pa sad nema potrebe
Smeće od drzave
BiH više od dvije decenije čeka vladu koja će znati njom upravljati.