Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kad treba koncenzus 3 vjere da se izgradi obicna dvorana znas odma kolko je sati. Najprimitivniji i najgluplji narod na planeti zivi na tlu BiH!
Nikako da skontam zašto je odbijen Kuvajtski fond za obnovu i razvoj a sad se moraju zaduživati do guše kod evropskih banaka,da se ovo obnovi!!?
Dovoljno je pogledati ovo plavo bijelo rukovodstvo i odmah ti je jasno da i u narednih 30 godina napretka nema .Mostar je svake godine prazniji i postao je grad staraca koji zive od ljeta do ljeta da najdrazi dodju ...tuzno.
Hvala bogu jedva čekam da se napravi Nama pa da makar mogu čarape kupiti da ne moramo pare ostavljati tamo već 20 godina
gdje ti je to "tamo"?
30 godina jarane