Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
20 godina Policiju kadroviraju nesposobnjakovići tipa Šemsudina Mehmedovića i Bakira Alispahića i 20 godina se ovako čuvao I prikrivao SDA kriminal! Nema više toga, zato mafija sinoć i danas vrišti na TV1, Oslobođenju i Slobodnoj Herceg-Bosni.
Nećemo nikada dozvoliti da nam uzmete policiju koju drzimo vec 20 godina u svojim rukama,to zaboravite za sva vremena!!! Mislte to raskopati i uspostaviti neovisnu policiju koja će otkriti sav nas prljavi veš i kriminal u svim mogućim porama zivota e pa tog filma nećete vidjet,mi smo ovdje gospodari zivota i smrti a ne vi!!!!!! I nezaboravite Ševe vas posmatraju sve vas!
Ma to je Kokin klasični pendrek za čoeka... hoće pošto poto da zaštiti TATU REKETAŠA... zna se sve ba! Lukač im pripremio optužnice sa dokazima pa sad se spasavaj ko može... sve điber do đibera... a za sve je kriv onaj mali kleptoman iz Novog Grada... njemu sad treba da Anera stavi na svoje mjesto a dva puta ga skidali sa mjesta predsjedavajućeg OV-a, frajer u političkoj komi tita mi... al treba da se dovrše neki poslovi za koje je načelnik uzo lovu unaprijed... koja je to mafija... ona Napuljska KOMORA je za njih udruženje pjevača sviju mi... A Fahro se ugrađuje u kombinatoriku laganini, i on bi da mu ne diraju orahe iz džepova... koji je to ŠOŠON, auuuu... to majka ne rađa ni u Plavu ni u Gusinju više... a JOK!
Čete i partiđani pokušavaju od Policije opet stvoriti Miliciju? @banjalucanin Ne zna, odvojeno, \'profesore\' jezika i pravopisa ;)
Ovaj Kurteš nezna pričati, čovjek mješa Č i Ć, ja ministara majko moja...jadna država, jadni ministri, jadna policija sve jadno...neznam tog Lukača, ali ako će ovaj Kurteš donositi zakone nek nam je Bog na pomoći, maše rukama kad priča kao da se tuče, nezna pričati...jao nama...
Znam da je extra vijest za vecinu na ovom portalu to sto SDP preuzima FUP, koja bili vi iskreni ili ne do sada je sve bila, ali SDA-ova nije. Prije Kurtesa bio SDP-ovac, ovaj sad Kurtes, koliko znam nije clan niti jedne stranke. Ne kazem da je dobar ili sposoban, ne kazem da SDA nije zaposlajvala po babu i stricevima, svi znamo da jeste, ali ono sto se sada sprema je od direktora do spremacice bez clanske knjizice SDP-a nema sanse. E sad znam da godi ovima sto ovako navijaju za izmjenu ovog zakona, a li SDA-ovci su mala djeca za SDP kada se radi o nepotizmu. Preuzeli FTV u vrijeme alijanse i nikad nisu pustili, preuzeli i FUP u to vrijeme, ali nisu zacementirali zakonima. E sad to ispravljaju. To isto rade i s obrazovanjem i radice dok ne preuzmu sve sto se moze i dok se svi ne smjeste, a diriguje veliki vodja. Hajde napisite koju kvalitetnu rijec o Velikom vodji.Kumim vas da napisete najbolje sto mozete. Veoma rjeciti kada je rijec o Tihicu, Napomena: nisam clan SDA.
Od politizacije policije opasnija je samo privatizacija policije. U FUP-u je upravo to na sceni.Kada se odmota klupko vidjeti će se da u ovoj priči nema nevinih, jer su ovi koji se sada svađaju do neki dan bili u velikoj ljubavi, tj. kada se krčmio budžetski novac nezakonito, zatim nezakonito (bez konkursa i oglasa i bez izmjene Zakona koji je bio na snazi) upošljavale desetine \"jarana\" i dr. Još se ovi gađaju manevarskom municijom i izvode manevre da \"zabave\" javnost, a duboko su svjesni da jedni druge ne smiju dirnuti u Ahilovu petu, jer su međusobno povezani u nezakonitostima kao crijeva. Vrijeme će pokazati istinu...
Svugdje u svijetu je normalno da policija bude pod kontrolom drzave samo je u Bosni to problem.... Građanima je muka od te neovisnosti policije u posljednjih 20 godina pa bismo mi sad da policija malo bude ovisna. Ne mozes primirisat MUP-u da radis kao policajac ako nisi SDA i oni ovdje pricaju bajke o neovisnosti policije...fuj fuj fuj... Ovdje je najveci problem sto se policiji sire ovlasti a to nekome ocito smeta.
PENDREK po covjeku!
bravo SDP dosta smo trpili ove SDA-ove krimose
ne može policija biti pod \"šapom\" SDA i štititi njihove ljude sa \"orasima u džepovima\"...ali zato može biti policija pod \"šapom\" SDP-a i štititi njihove ljude sa \"orasima u džepovima\"... usput,novi načelnik opštine Novi Grad je \"Damirov Anel\"... uz svesrdnu pomoć SBB-A... da znate,da ste upućeni...
Ovdje se mora donijeti mudra odluka, inace DODIK je nece usvojiti, zato pamet u glavu.
Juče u prolazu vidjeh crnca. Kaže da je šajin.
pik.ba/artikal/2456867/iznajmljujem-sezonske-karte-za-skijanje-/ Vrlo povoljno, i do 15km po danu!
sranja u ruandi
Ja u*rane vlasti, ne zna se ko je gori, ili oni lopovi što sjede cijeli život u SDA i zahebaju pošten narod ili ovi komunistički podrumaši, smanji plate, kupuj nova auta, postavi svoje ljude na čelo policije il još gore brata ili zeta ili amidžića na te iste, povraća mi se i od jednih i od drugih imali čovjek alternative?
http://www.facebook.com/ pages/Puna-Podr%C5%A1ka- za-A n%C4%91elinu-%C4%90oli/1 2774 8223967083