Komentari (47)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
drzava nam propada a oni se jebu oko fotelje fakat je da smo mi glup narod za nepovjerovati.... nije nii cudo zasto mladi odlaze iz BiH da bii se naselili arapi i sva ostala pogan aj ti kao strani drzavljanin kupi zemlju i napravi naselje u njemackoj ili neznam gdje kao ovdje sto se radi sjebase nas ljudi moji
Covic je uvijek nezadovoljan po nalogu i talu sa Dodaljem,jos mu fali onaj sto ga TAPSU i vicu zivijo Vahro...
"_Kako je zamjenik predsjednika SDA Bakir Izetbegović rekao, na večerašnjem sastanku napravili su osam od 10 koraka. Vjeruje se da su dva preostala koraka navedene pozicije." Ništa vi niste napravili, nikakve korake naprijed. Vi ste kilometarske korake pružili, unazad. Vodite nas u propast vašim neradom. Mogli ste davno formirati vlast, ali ne možete da se dogovorite oko "svojih" ljudi. Trebalo je saopštiti zašto nisu mogli da se dogovore, i ko je bio sporan, oko koga su se to natezali. Narod čeka da otpočnu sa radom, a oni kao da su u igraonici. Taman ćete početi sa radom u vrijeme kolektivnih godišnjih odmora. SRAMOTA!
Djaba vi rasporedjujete eto vam IDIL-a
koja bijeda i jad smo mi... svi kolektivno.
krepajte marvo!
Jesu li vam sporna djeca koja su tesko bolesna koja trebaju novcanu pomoc za operacije, lijekove da bi nastavila zivjeti?? ocigledno da vam nisu sporna !
Novi primjer kako se yebu sluzbena vozila i bahato vozi: http://www.vidiportal.ba/novosti/drtvo/32830-novi-snimak-bahate-vonje-slubenog-vozila
Evo ja cu biti ministar civilnih poslova, ako se ne mozete dogovoriti.
Nije valjda da onaj propali hodžica Adil Osmanović neće dobiti Ministarstvo civilnih pitanja?
Jeli iko primjetio kako je nestalo SDP bot-ova???
Jeli iko primjetio kako je nestalo SDP bot-ova??? <<<>>> GOTOVO JE OSTALI BEZ POSLA I U sdp-U I NA klix-U! nEMA PARA U KASI. PLATE NE PRIMAJU JOŠ OD IZBORA, A I IMOVINA KOJOM SE SLUŽE NIJE U NJIHOVOM VLASNIŠTVU!
Jest nestalo, ali su se pojavili Bakirovi botovi koji se jave oko 7. februara i kad Komsic izjavi da je nezadovoljen pregovorima.
ćirilko, masonko and the red one
BAAAKIREEEEEEEE . . .smradu podrumaški, jbm ti sve, vraćaj kašike borcima, gnjido raspala !
What has in twisted tower :-P
adidasoni . . .'' What has in twisted tower '' de mi Boga ti prevedi ovo, hahahahahaha. . . uzmi bolan rječnik ili pitaj nekog ko zna složiti rečenicu na engleskom, jadna ti majka
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
hehe vidi baketa naseg na slici, ko da mu je lasta na glavi gnijezdo napravila