Komentari (79)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
To sve placaju gladni stanovnici rš koji imaju po tri ili cetiri zuba u glavi..
Vi ste ga birali, vi ste mu ga kupili sad oblizujte pastetu i gledajte dok se on voza
2.000 mjesecno pa ko je ovdje lud! lomite nam ledja radicemo mi za vase potrebe
Posjedujem isti takav w221 ,kakav idiot vozi se na suvozacevoj strani hahahahahahah, jes' glup zao mi ga... nazad opreme i luksuza mozes rucak napraviti... Ali za pozada je ipak namijenjeno gospodi da sjedi , a ne zivotinjama , jel' tako? ;))
u tom tamo entitetu bar je jedan dodik i jedna vlada, a kod nas vamo najmanje deset dodika i deset vlada u startu i najmanje deset voznih parkova
dabogda ti se pokvario grijac ispod guzice
to Metkicu samo mu nabijaj na nos,,seljak se domogao cipela,brzo zaboravio kako je u opancima hodati,,ali jos malo,,,
Milojko zreo si za Foču..
Moj gazda vozi se u BMW oprema individuel ovaj Mercedes sto se ova svinja voza je tanak,, pozzz iz munchena
posalji mi 100 eura
Sta je taj grebeni Mercedes u poredjenju svega ostalog sto ima bResplatno za sebe i svoju raju ukljucujuci i aviJon koji zbog svoje velicine ne moze sletjeti na aerodrom Trebinje, ali zato redovno leti i sleti u Mostar kad god mu treba Covic doci ili otici negdje, ili ako se Zeljki "nadigne" da skokne negdje opet o Miloradovom trosku, a na racun akciza koje placa narod koji ce na kraju sve to pozlatiti ako Milorad kaze da to treba tako.
vi u federaciji sto serete kao da je vama bolje uostalom dodik zivi u bosni a ne u nekakvoj drugoj drzavi, jedino da vi priznajete rs kao drzavu pa zato pljujete ovako
totalno si u pravu, mrzim neralne poglede, isto je sve u federaciji i u rs-u, kao da je nama nesto bolje, taj tamo entitet bar ima jednu vladu i jedan vozni park a mi u federaciji imamo najmanje deset vlada i deset voznih parkova(najmanje u startu to samo)
Tajkunski mercedes se ustupa tajkunima i njihovom zastitniku u genocidki.Cij je ovdje u cijoj to samo bog zna
imaju li srbi u genocidnoj sta jesti?
Ako je najspornija stvar u Dodikovom mandatu mercedes mi smo jedan sretan narod. Ali zašto ispitivati projekte i poslovne šeme koje na duge staze utajuju državne pare i osiromašuju zemlju kad možemo da se bavimo mercedesom i stvarmo privid da zapravo raskrinkavamo kriminal.
ja glupana,2000 km mjesečno, a polovan se u usa može naći za 10 000$,i to benzin 500 hk
blindiran je ovaj
Mektiću hapsi sve redom, sve je to bagra