Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@stole pozdravi mamu!?
Vize @ Idi te vi Poturice kod Proroka Muhameda mozda ce vam on dati vizne za oksice
Ma ko ce lojavcima dati vize za bijeli svijet?! Da nas samo brukaju tamo i da me sramota reci odakle dolazim. Ne znaju se ponasati hodaju kao majmuni, oblace se kao da su jos u 19 vijeku, samo njih cujes po ulici, robnim kucama, svugde privlace paznju svojom galamom i prostaklukom. Prosto me stid sto su takvi ,....a postali od nas....Ali eto, desilo se, rijesili smo se otpada ljudskog!
ma ja imam osjećaj da će vize biti lakše po težini, kakve ba olakšice. Pa to naši ne znaju ni tražiti a kamoli dobiti. Vidi HR sve kriminalac do kriminalca ali nema problema, mogu oni otići do onog njihovog Papeta kada požele
STOLE POPUSIS MI KITU
Haha oce mujice vize pa ko ce vam dati vize malo pa bacite bombu eto to u Zagrebu sa Pukanicem pa neki dan u Austriji neki mujica opljacko postu i uzeo 3000€ i uzeo taoce.
Ko ne zna sta znaci \"vizna olaksica\" neka pita, a ne da vrijedja nas portal.
Cuj sta znaci vizna olaksica. Pa majmuni jedni hocete li ikada doci pameti. Ptice na grani znaju sta znaci vizna olaksica. Studenti, medjusobna suradnja, poslovni putevi - lakse dobivaju vize i ne placaju. Majmuni jedni najobicniji!!!
Upravo tako,bolje da se njima da tih 60 km nego nekome drugom ,ulaze u snegen ...
ma naravno, ljudi, sta vam je. nikakvo olaksanje viza nece stupiti na snagu, razlog za potpisivanje je cinjenica da svicarska ovih dana ulazi u schengen, znaci primjenjivace iste propise one propise koje je bih vec potpisala s EU. a svi su vidjeli sta nam je liberalizacija donijela - nista!
A konkretno sta je vizna olaksica? .... NOVINARI, PISITE DA VALJA ... STA ZNACI TA VIZNA OLAKSICA? Kreteni!
cemu to radovanje,pa isto to smo potpisali i sa EU,pa je sve opet po starom.. i ovaj sporazum o readmisiji je dobar,napokon cemo poslati kuci one svicarce koji ilegalno borave u bosni:D
@Pipo: nemoj se prerano radovati, nemas pojma o sadrzini sporazuma...
To Shvajcarska,to!Prije EU-e ti pokazujes svoju humanost i postovanje Bosni i Hercegovini! Cestitam na ovaj historijski sporazum u nadi da ce Bosna i Hercegovina imat samo jednog Predsjednika i jednu normalnu drzavu! BOSNA4EVER!