Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@ qqqq i @ Mirza Pametni komentari - potpisujem!
@ u BU po tvom komentaru se vidi da si neki neotesani balavac. Oko za oko zub za zub pa nisi u dobu kad su mislili da je zemlja ravna ploca, zivi i pusti da se zivi. Jedino sto meni licno smeta je mozda i preveliki broj vjerskih objekata u Sarajevu.Nisam siguran kako je u drugim gradovima ali u Sarajevu ih ima definitivno previse, Evo krenem od Dobrinje gdje ja zivim: crkva u dobrinji 4, dzamija na dobrinji 3,pa u Aerodromskom naselju pa onda Fahdova dzamija iznad nje ide opet crkva pa 50 metara vise mesdzid ili tako nesto, i da dalje ne nabrajam. Nemam apsolutno nista niti protiv jednog vjerskog objekta neka se svako moli tamo gdje mi odgovara ali sto je puno puno je brate,jer vecina njih je puna samo za vrijeme praznika.
Ne bih se složio sa ovim naslovom. Možemo primijetiti da je većina vjerskih objekata odavno obnovljena ili je u fazi obnove. Isto tako imamo velik broj novih vjerskih objekata koji prije rata nisu niti postojali što je svojevrsni apurd ako se uzme u obzir da se stanovništvo smanjilo. Kad bi se tvornice i ceste obnavljale brzinom kojom se obnavljaju bogomolje bili bismo vrlo moderna zemlja. A što se tiče vjerskih zajednica, one su odavno probile okvire svojeg djelovanja pa se trpaju u politiku, sport i sve ostale sfere života u kojima ne bi trebali imati aktivnu ulogu.
@qqqq mrs u pi3du materinu
u buducnosti oko za oko, zub za zub. srusena ferhadija u bluci, rusiti sabornu crkvu, plus jos koju u sarajevu. i ne blefirati.