Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
120.000 još misli da je u funkciji pa da se ispale .
120 000 x 10KM karta .. fina cifra :))
Sarajevski ratni tunel bio je jedini izlaz iz logora smrti, koji je ikada postojao u svijetu. Preko 400.000 civila sanjali su ovaj tunel kao izlaz u Slobodu, nažalost mnogi je nisu dočekali, samo određen broj povlaštenih.
Ko ovdje pare mlati, a? :)
..onaj sa najviše staža u mutnim vodama
Bilo bi i više da karte nisu bezobrazno skupe.
Eno neka budala se opet zaletio u narod sa autom u Australiji
budala nikad nece faliti.
@diiss2 Ma stvarno ne mogu da svatim takve budale pa i macku kada zgazim 3 dana razmisljam o njoj a kamoli da svjesno gazim ljude a sasvim si u pravu BUDALA I KRIVI DRVA NIKADA NESTATI
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
aha citavo Sarajevo opstajalo zahvaljujuci tunelu... i ratni profiteri se tuda provlacili al u qqurcu
..poznatiji kao ratno-profiterski Ratni tunel D-B
ti kad gledas u zenu gledas joj sto je isprljala cipele na ruznom putu, a ne njenu unutrasnju i vanjsku ljepotu. tunel db je bio i ostao simbol otpora i pomogao je da u te dane sprijeci agresora da ne sastavi okupiranu teritoriju iz pravca trnova u pravcu hadzica.. mlad si i oprosteno ti je na neznanju.
@diiss2..možda je to bila inicijalna ideja pametnih i čestitih ljudi u okupiranom gradu to o čemu ti pričaš, a ako misliš da sam tako mlad hehe, onda si ti naivan i lakomislen pa je i tebi isto oprosteno na neznanju tj. naivnosti i lakomislenosti
PRIKAŽI ODGOVORE (5)