Mladen Ivanković Lijanović
0
"Špiriću, gurate narod u dužničko ropstvo!"
Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
najlakse je pisati uvijek protiv covjeka...meni iskreno djeluje jedini koji pokusava nesto promijeniti za NAROD ,dok ostali samo za sebe.ovo bi trebalo da je suvisno spominjati,trebalo bi da svi to primijetimo..sramota smo!
Sa-x E yeebem te nepismena kakve su ovo rijeći i rečenice.
Djaba govoris Ivankovicu, nema kome reci kad su to fasisti, je6e si njima za narodom, vazno je jaka saka koja ce drzati entitet genocida u poziciji saha a rulju iz genocidnog entiteta u poziciji sah mat-a. Dok ima trave ima i ovaca, dok je trave bit ce i genocidnog vilajeta, sta ce se desiti kad ovce prestanu da pasu travu - pitanje je sad?
vazno je da spiric unistavajuci bosnu i hercegovinu i njene gradjane prima najvecu platu i vozi se u najskupljim kolima, za to ima taj rusitelj bosne i hercegovine para!
Jel ovo onaj što uvozi meso iz Brazila ?
LIJANOVICU LIJEPO PRICAS LIJANE, ALI PRVO VRATI SVE ONO STO SI POPLJACKAO I ZA BAGATELU OTEO OD NARODA PA ONDA PRICAJ.. SVI STE VI ISTA RATNO-PROFITERSKA GOV.NA I SAMO SE KOLJETE IZMEDJU SEBE OKO VLASTI A NAROD KOLJETE ZAJEDNICKI.. SJETI KAKO SU VAS IVANKOVICE PROZVALI LIJANOVICIMA... TAKO STO TI JE BABO BIO TOLIKO LUKAV I SPRETAN U PREVARAMA DA SU GA PROZVALI LIJA-LIJANOVIC, A NE PADA DALEKO IVER OD KLADE..