Komentari (60)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dobro ti uzimaš 6000 -7000 KM mjesčno plus nadoknada za duševnu bol radi odvojenosti od porodice da ismijavaš toga od koga dobivaš te pare. U ZNAK PROTESTA NEMOJ OD TAKVE TRAGIKOMIČNE BIH nemoj uzeti ni fening ! SVakako je čini mi se i ne priznaješ za državu !!
Tako je Špiriću. Treba nekad biti i SAMOKRITIČAN. SMIJEŠAN si ti,a TRAGIČNO je što te moramo trpiti.
Ma pustite ovu pijanicu, ne zna šta priča.
ŠPIRIĆU BOG SI, SVAKA TI ČAST. OVO ZEMLJA DEMBELA, LOPOVA, DUPEUVLAKAČA, KRIMINALACA, TAJKUNA I OGROMNOG BROJA UBOGE SIROTINJE. SRBI, HRVATI I BOŠNJE (MISLIM NA SIROTINJU A NE NA ŠTAKORE) EVO ZA ŠTA STE SE BORILI I JEDNI I DRUGI I TREĆI, DA VAS VODE DILETANTI, SAMOLJUBCI I LJUDI KOJI VOLE VIŠE VLAST NEGO ROĐENU DJECU. SRAMOTA DO NEBA. TAČNO, BOSANSKI NAROD JE GLUP DO P.M. NAJGLUPLJI NA PLANETI. DA IZAĐEMO SVI NA ULICU PA ILI ĆE RADITI KAKO JE PRAVILNO ILI NEKA IDU KUDA KOJI.
Raja ko papagaji samo ponavljaju jedno te isto a ovi haraju.Hajmo komentar koji ovi kad procitaju zainate se Jos vise.Cirkus.
Slažem se s tobom Dudukov uvlakaču, ali ne mogu da ne dodam da ste ti i tvoj mentor Duduk GLAVNI GLUMCI u ovoj komediji
Isto k'o i ti.
Slažem se s tobom Dudukov uvlakaču, ali ne mogu da ne dodam da ste ti i tvoj mentor Duduk GLAVNI GLUMCI u ovoj komediji
osim plate koju ti uzimaš kao državni činovnik - e to je već ozbiljan problem
UPRAVO JAVLJAJU DA JE ZA Dautbašića zatraženo mjesec dana pritvora. SUd BiH se o zahtjevu mora očitovati u roku od 3 dana. AKo dobije pritvor biće nesuđeni minisatar vijeća BiH NEVIN U PRITVORU , ŠTO ONO VEĆ PRESUDI FAHRO. Ukoliko se u roku od mjesec dana Dautbašić ili Šahman slome i priznaju sve, biće pušteni, a Fahro neće biti svjedok u Prištini , nego će tamo biti GALANTNO LIŠEN SLOBODE kao glavnoosumnjičeni ! Sudija se inače zove GALANT !
Šta je ovaj dresova promijenio,IIHHH
Nije dresova al jest četničkih odora. Desna je ruka i dalje glavni suradnik u BiH vojvode Šešelja !
e spiro itebe je dosta
Nije ti bilo bolje ni u materi klosaru jedan!
E jesije stabilizirao Fahro, SVAKA TI ČAST :))))))
I nama je smjesno kako ....slavite genocidnu tvorevinu neki dan , 9 januar, ti u prvom redu na balu -vampira.!