Komentari (100)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ha ha ha ha ha ha cuvajte te izdajnike nece jos dugo majku vam jbm seljacku
Koje izdajnike glupa sdabotska pameti? Jesul potpisali DS i dali RS?
mrš jbo ti pas mater seljacku idi lizi straznjice svojim izdajnicima mrš
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Sledeće je izborni zakon po mjeri HDZ i naravno njihov sudija, a Nerko Nametnuti će i dalje da plazi jezik levatima koji su ga doveli na vlast.
I onda će Trojkaška bagra pričati kako su Dodik i Čović pazili SDA i kako su se talili zajedno. Izdajnička stoka.
Cim ga nema u javnosti 3 dana smislja neku prevaru i evo cega se "Lik" dosjetio
Koja tuga, Hrvati ima jedan HDZ, Srbi SNSD a mi Bosnjaci tri stranke koje nas predstvaljaju koje se stide sto su Bosnjaci
Kaže lik sa Američke crne liste !!! A valjala ti je SDA kad si MOLIO Bakira da ti sina zaposli !!!! MRŠ đukac jedan !!!!
MA DA, ŠTA OČEKIVATI OD NESPOSOBNIH I LJIGAVIH TROJKAŠKIH "PROGRAMERA" NEGO DA SU JOŠ JEDNOM IZGUBILI NA DOMAĆEM TERENU 2:0, TE DA SU KAO LEVATI PREDRIBLANI OD STRANE DODIK- ČOVIĆ TIMA. ALI OSTAJE TROJKAŠKI MOTO: BITNO JE "DA SE RAZGOVARA I PRAVE KOMPROMISI"! A ŠTO JE DRŽAVE SVE MANJE - PA TO IONAKO NIJE NJIHOV PROBLEM, ONI ĆE SVAKAKO PREKO NOĆI DOBITI SH. PASPORTE.
Pa ljudi šta očekujete od glupog i preplašenog Njive. Pa taj čim stane pred Dodika i Čovića on drhti kao kokoš pred lisicom ili ovca pred vukom. Oni su za Njivu visoki kao planine i on nema petlje nikada njima reći "ne". Ti tzv razgovori se uvijek svode na diktate, tako da Njiva jedva čeka da potpiše gdje treba i da bude slobodan.
Trojkaši,invalidni Dodikovi muslimani,dadoše Dodiku milijune,iako im je sasovo sve i mrtvo i živo
Trojkaši,invalidni Dodikovi muslimani,dadoše Dodiku milijune,iako im je sasovo sve i mrtvo i živo
Normalno da tražite da ispoštuju dogovor, kada je dogovor destrukcija i čisto cijepanje zemlje sistematski korak o korak.
Nema puno političara koje vole BiH.Znaju da Nema njih nigdje ako budu Bošnjaci na vlasti. Samo čekaju pravi trenutak kad Bošnjaci budu spavali kao 92
mrmo još diše hehehee
Čim ovaj brani ove zna se koliko je sati
Kad Špirić počne da te brani, znaj da si zalutao.
Ti si kao budućnost BiH?!
Dok ih ovaj hvali nesto nije ok !!!
Koga to Srbi i Špirić brani. To nešto ne štima. Pjan čovjek vidi dok brane trojku znači da im trojka odgovara .