Komentari (41)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
"Čim ga nema dva dana u medijima , leži potrbuške i smišlja neku prevaru" 🤣
problem osmorke je upravo to sto ih je osam a svako od njih je najobicniji budzetski parazit i misli da vrijedi vise od ostalih.
Al , zato se ti nažalost , na državnom nivou pitaš iako si lice sa Crne liste...Pa , Željkica...,Pa Čavarkoo.., pa Do-dooo ,..pa potkovani njegov prvi savjetnik...i tako dalje ..I malo kupusne kaljeee...Nikad BiH neće nikud prema demokratskom svijetu , dok su takvi na čelnim funkcijamaaa...Al to vi tako i hočeteee...
Opet se potrbušio, smišlja prevaru lik
Joj i ovog Špirića više sprčenog, šta se više motaju po politici, jbte da makar rade i vode državu kako treba, samo palamude, zavađaju i kradu, svi redom
Bolje je da je jednoumlje kao kod vas jelde?
Problem si ti stari magarce i takvi kao ti sa po 100 godina sto vas se ne mozemo kutarisati.idi u penziju makni se vise u p.m kako te nije stid.
Ha, ha, ... srpski i bošnjački nacionalisti i šovinisti raznih boja udružuju se kako bi srušili formiranje vlasti u FBiH i put u bolju budućnost. Isto kao u ljeto 93. kada su Ženevskim dogovorom stvorili Republiku Srpsku.
problem ove države je što vi uz pomoc brace Hrvata od prvog dana njenog nakaradnog uređenja sve blokirate i opstruirate, najmanji problem je bio s bošnjačke strane. ova nova vlast koja je na sceni nikad gora nije bila a najskluplje će koštati Bošnjake koji su je birali a uz njih i one koji nisu.
Srbofilima smeta što višer nemaju Aliju i Bakira skim su mogli sve dogovoriti i realizovati.Višestarnjačje je poželjno jer ne postoji više mehanizam niti ruke koje će dignuti na uštrb države BiH
Ali zato Dodik i legitimni rade šta hoće pored karijerista i kompleksaša
Blago nama sa njima, napuhanim neznalicama!
vrijeme ce nazalost pokazati da je osmorka propali eksperiment stranaca, isto sto je dejtonska BIH sa entitetom nastalim na genocidu, etnickom ciscenju i progonu svega nesrpskog.
8 izdajnika
Najbolje da se samo ti pitaš
šta smo mi Bogu zgriješili pa moramo gledati i slušati ove morone. Mislim da nema nigdje u svijetu da čovjek radi sve da uništi institucije od koje prima platu i da se još time ponosi. Kad ga vidim nemam napretka deset dana
A šta tek reći, šta sa ovim, troljkaijma koji su im se pridružili u rasturanju države?😭