Komentari (3)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Neznam kakvu šansu ti vidiš u svom toru? Nemamo nekakva velika prirodna bogatstva poput nafte da bi se za njih borili i otimali.Iako postoje dva entiteta i 10 samostalnih kantona u svim njima su konstitutivni narodi Srbi, Bošnjaci,Hrvati i ostali. Nije ničija teritorija ekskluzivno njegova da bi stvarao nove države. Ako bi do toga došlo ponovo bi se pojavilo pitanje a šta je u čijem entitetu njegovo. Jedino rješenje su normalni političari koji neće gledati ko si i šta si a kojih trenutno nema ili čekaju da se narodi osvjeste od ovih današnjih.
jos jedan od bezbroj dokaza kako zajednicka ne fukcionira niti ce ikada funkcionirati ! ovako zajednicki samo svi tonemo a ako bi se razisli svaki narod bi imao sansu da konacne krene u pravcu u kojem zeli nakaradna tvorevina je kamen na nozi sva tri naroda!
Danas kažu hoćemo pa sutra nećemo. Na kraju sve izglasaju pa nađu novi problem pa opet hoću, neću i tako svih ovih petnaestak godina zaglupljuju narod svojim nazovimo ,,pregalaštvom u (ne)radu\'\'. Ljudima stvaraju nesigurnost apatiju i loš pogled prema životu u ovoj napačenoj zemlji. Umjesto da rješavaju probleme silne nezaposlenosti stanovbništvo filuju nacionalizmom, mržnjom i nebitnim pitanjima za malog čovjeka. Vlasti i stranke u BIH su odavno zapišale teritorije na kojima će ko uzimati harač svom narodu. Izgleda da im je i to malo.