Komentari (183)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
jadni amerikanci povlače očajničke poteze protiv korumpiranog uzgajivača krompira iz manjeg bh etiteta. pa bog te jeebo od kakvih kromanjonaca je ovaj uopšte dobio glasove. još je smješnije bh tužilaštvo, lik pokro pola države a bh tužlaštvo nije ni znalo dok mu amerikanci nisu udarili sankcije, vjerovatno se bh tuzilastvo još isčuđava. dajte amerima da vode ovu državu a sadašnje bh tuzilastvo nek riba wc šolje amerikancima. to je najrealnije.
@Aljo82 piva od mene
Daj ba ljudi osnujemo kakvu Klix stranku, sa jasnim unaprijed zadanim ciljevima, bez ikakvih demagogija. POTPIS!
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Gledaj ti to. Prozovu ga s razlogom a on se odmah poziva na narod. Smeće jedno.
Kaze "moj srpski narod'...pa staru ti natakarim pobjeze ti narod amerima i njihovim saveznicima
Kaze se "Aj hev nou rikolekshin of det, druze sudija".
Problem je sto se vi svi lopovi ne osjecate krivim, treba vas sve redom objesiti.
IRINA LOVRIC 💪💪💪💪👏👏👏👏👏👊👊👊👊👊❤️😁
Osudise Al Capone za pronevjeru, kradju, ne placanje poreza i slicno, ne za silna ubistva. Nadam se i da nase politicare ista sudbina ceka, sve go lopov, pronevjeri, sve zivo sto su mogli ukrali su i sebi i svojoj familiji obezbijedili na stetu bijednog i glupog naroda.Pa opet hajmo glavom skok na beton, to u nadrealistima. Svi koji glasaju za iste su takvi, i zasluzni za ovakvo stanje koje sada imamo. Da bi kupio nesto od 500 i vise KM treba ti kredit i 6 suduznika- neka neka.
Postovani sude, ja nisam kriv.To se kod nas radi javno i ne smatra za krivicni djelom.Amerika laze, ljubomorni su na moj uspjeh.Vidite li da su me sve stranke rado primale u svoje okrilje.Visoke funkcije koje sam obavljao i obavljam su dovele do ljubomore, a vi postovani sude, znate sta prouzrokuje ljubomora.To su bjednici, neznanci iz te SAD , koji nemaju pojma.Postovani sude ja vam otvaram oci o mojoj nevinosti, i sami mozete zakljuciti da nisam kriv.
kad je neko od beha lopova rekao da se osjeća krivim i za sta??? svi oni su zrtve svakojakih zavera i montiranih procesa! đon obraz!!!!
ma nisi ti kriv, drugi su pogrijesili koji su ostavljali koverte u tvojoj ladici a ti "malkice" mislio da je tvoje . Ima toga i po ostalim centralama svih boja.
Plan za BOSNU I HERCEGOVINU: 1. Mirsad Hadžikadić. #novaBiH
💫👍✨💥 Uz Božju pomoć nadam se da nas ima dovoljno osviještenih da te poslije 7. oktobra vidimo u predsjedništvu - Sretno Profesore Hadzikadicu
SNSD ima najsposobniji kadar ...
Upravusi i najviši hrsuzi čuj 40 g on radi za svoj narod tad je valjda za vakta Tite bio početnik a danas Č e moj Č ameri neodustaju a vi srbi samo kažete istinu kad se zajebete ali što kaže moj jaran pare i kašalj se nemogu sakriti ali mog Špiriča i ostale čekaju Vojkoviči znao je on gdje treba graditi zatvor samo se bojim daje mal ali nema veze kucaju se rešenja budučim stanarima elitnog naselja Vojkoviči e pa sasrečom ali ključeve če Država da zadrži
Kako ono.....odlazeca američka administracija jel?:-D
a odkad odlaze oteglo se ..
Mirsad Hadzikadic samo naprijed, sastavi drzavu, skolstvo, privredu i sve ostalo kako treba, ocisti otaj traljavi sistem, sretno
Ovo je američki odgovor između ostalog i na onih 80-tak milja maraka kol'ko je AUDI A8 poskupio za vladu Republike Srpske preko noći, sa 130 na 220 hiljada KM? Pa kad neće domaći pravosudni organi da reaguju na očigledni lopovluk, ima ko hoće! To Špirić "krezubom glasačkom tijelu" provlači kao još jedan atak na RS... i najgore što će ih 90% to i "progutati"!
Dobricak, bas kao i dobrica cosic otac nacije, pardon serpskog nacionalizma
Pametan se stidi cega se budala ponosi ...