Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovaj Spira vas prca zestoko. Odron. Hihihihi.
Referendum !!! RS=Republika Suicidna (pa je niko tako ne zove) Tako dodo rješava penzionerski \"problem\"
Nabijje te spiric
naravno da je netacno! je li RS REPUBLIKA? za sve je najbolje da se stvari zovu svojim imenom, a ne onako kako bismo mi to zeljeli! A ti naravno radi kako god hoces!
Sve to sto si napisao stoji... al\' se u sustini sve svodi na isto. Odnosno nije netacno to sto sam ja napisao... Razlike su formalne prirode... Al\' činjenica je da je BiH ruglo (u politickom smislu) od drzave i da je Nikola Spiric fasis-ticko kop-ile Milorada Dodika, inace poznatog islamofoba i Kr-mka koji bi sutra satro sve sto nosi ime Bosansko... Eto toliko...
tvoje misljenje o Spiricu je tvoja stvar, ali moram te ispraviti u sljedecem: Spiric nije premijer jer BiH nema Vladu vec Vijece ministara, pa je doticni predsjedavajuci Vijeća ministara! Isto kao sto ni Bakir Izetbegovic nije predsjednik (u svojoj kampanji za clana predsjednistva), vec clan Predsjednistva BiH!
Samo u BiH premijer mrzi svoju sopstvenu zemlju i radi na stetu svih građana... Ovog covjeka kad vidim iz njega izbija mržnja prema svemu što je Bosansko/Hercegovačko... Zalsno, al\' ova nasa drzava,, nema perspektivu sa islamo-fobima i čet.nicima... isto i sa drugr strane...