Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ponesi zastavu Dragane Vikicu
Ako iko na ovome Sa-x ima imalo mozga u glavi onda ce odmah skloniti clanak o onoj djeci koja se kupaju u lokvi na Ilidzi. Razloga ima vise ali nekome ko nema mozga nema svrhe objasnjavati.
CCC
Jel ovo bila operacija pod kodnim nazivom \'\'Spašavanje civila Ragiba\'\'
gledaj medžeda na sedmoj slici i kazu ne valjaju im plate
@ MONARHIST Koji crni OMERBASICI - NE ZAMAJAVAJTE SE! hahahahahahah POT.URICE SU GORE OD SAMIH TURAKA! Fuj !
Uf jbt
Fala Bogu da ih je Bog dragi za nesto stvorio, a ne samo da nas takmicare guraju u redu za lift i seru tipa: \"Ma kakav ti nemos ni kup jahorine osvojit\"
Zar je ovo spasavanje sa žičare na mondenskom izletištu zadatak policije ? U jednoj mirnoj, idiličnoj zemlji bez prekršaja, a kamoli kriminala, hrabra policija pomaže Gorskoj službi spasavanja, vatrogascima i drugima. Hadžije koji već imate apartmane na Bjelašnici ili vi koji ih namjeravate kupiti, mirno spavajte. Vaša policija !
Kome treba ova predstava ? Kome treba reklamiranje policije ? Vaša policija... Najsigurniji grad u regiji ??? Ovo su sve predstave za morone, a ja ih doživljavam kao intelektualnu uvredu!
prosto sam se najezio ... mnogo su opaki ovi nasi specijalni hahah
ko je pisao pogrdni clanak o ilidži i omalovazavao sve stanovnike ilidže ima jedno nabijanje na k.u.r.a.c pap.c.i.n.o neotesana sigurno zivi u cerpicari na vrh sokaka negdje na carsiji
Imal sina od Nedzada Brankovica? jel on koga spasio
kakav spektakl zaista spektakularno
jesu li romi uzivali kupajuci se na suncanom danu ili djecaci? hahaha kako ste samo glupi majko mila
Hahaha...dok se oni zahebaju po bjelasnici i skijaju, nas dole pobise. Svaka cast.