Komentari (99)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
HVALA Studentskom parlamentu UNSA, samo naprijed.
crk'o svak ko u Bosnu bocka...sretan dan nezavisnosti svima od mora do save, od drine do unee!!
@supermrga Ne treba. Federacija, kao i Brcko koriste drzavnu zastavu. Dovoljno je da se slavi veliki, drzavni praznik.
@supermrga super nam ga omrsi usnicama mrga :*
Dopada mi se.
Studentski parlament je pomjerio sve granice i postavio potpuno nove standarde za sve buduce manifestacije u nasem gradu. Svaka cast!
vidi ljiljanaaaaaaaaa!
fasisti malo dosli na svoje, pa poturaju drugima svoje brljavine, veceg cirkusa od naroda nema s kontradiktornijom istorijom. Tvrtko se u grobu okrece ko mu simbole koristi i kao narod prestavlja(okupataori njihove sluge)
A okrece se vala i kad vidi ko ga sve spominje... Hajd' malo na kisu, rashladi se... ;)
@SuaveAcecino istina najvise boli....
Muslimani svojom krvlju izboriše se za dvije Republike, jednu stvoriše Hrvatima a drugu Srbima. Samo oni jadni ostadoše bez Republike ali nezavisni i prkosni od sna.
A jeste fino i vidjeti ljliljane prvu zastavu RBiH , a sto separatisti nisu prisustvovali i to nas zaboli racku neka crknu od muke ...
Oduzima dah Velicanstveno svaka cast
Super. Sve ljepse i ljepse.
Dosta amaterski, ali fino izgleda...
U BiH 99% vijesti je crna hronika. Nije nam do slavlja.
Pravite spektakl, a narod gladnih trbuha hoda.
@Pachenko Odes do narodne kuhinje i vidis ko nema kod kuce sta da jede.
@Urudija od Travnika Ja stvarno ne znam iz kog si konteksta to izvukao al neka ti bude. Slazem se, kakva god da je, nasa je, ali zaboli nekoga za dan nezavisnosti ako njemu nije dobro.