Komentari (128)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
na ove bo00noviće treba bacit nuklearku i pošpricat raidom nakon toga da se ovi seljaci više ne kote, najveće seljačine na balkanu dolaze sve redom iz ove selendre
Zestoke ove banovicke seljacine, mogla bu ovdje pasti mrtva glooova.
seljačine
.ebo majku i u Brazilu izbori prođoše normalnije nego kod nas 🫣
Udri hljumane
Putine bacaj tu atomsku vec jednom
Udri policijo... I jedne i druge!!!!
Pa sad recite- braca boanjaci se poklase medjusobom- a 20 g uporni i ne odustaju da hrvatima biraju oni hrvate- uvjervaju hrvate da hrvatima bosnjaci moraju i trebaju birati jer znaju bolje to uradit od samih hrvata. Banovici su dokaz danje to istina - sta vi mislite? Poklase se medjusobom ali nema veze- nike problem sami kidisat na sebe- ali nam ne diraj pravo i obicaj da hrvatima biramo hrvate. Obicaji su stariji od zakona.
Od ovih su inteligentniji i Sentineli.
Najzatucaniji narod u svijetu je u Banovićima, Sapni, uz ove izbjeglice iz Podrinja.
Gubi SDA pa iskljucili struju jer oni znaju i u mraku brojati hahahah
Sad Elzinu pucaju orgazmi, jedan za drugim rafalno.
o jbt🤣🤣🤣😂
eto zbog toga ste izgubili
Kakvi krkani
Sda demokratija—— papa
Reko Bookir da se metnu tri prsta u uticnicu. Apstinencija 🤔
Krkanijada