Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Slazem se ..placeni i opremljeni da rade ... pa neka rade .... Svaki dan i poiicija hapsi i radi svoj posao, vatrogasci isto ... hitna pomoc ... a ovi se hvale kao da je ne znam sta ... ma hajte molim vas .... Ide nova Vlada pa sada Solak ganja glasove, kako ON radi ...bjezi ba ..zlo mi je od lopova i ublehasa ...
Bravo ekipa! Jedni od rijetkih onih koji fakat odgovorno rade svoj posao. Svaka čast!
Isto paralelni svjetovi. Znaci, jucer je prekinuta glavna komunikacija Sarajevo - Mostar, ima umrlih u koloni, problem snijeg FUCZ=0, i onda provode svoje mantre sa probojima od tacke A do tacke B i pisu kako su heroji. I medij prenese vijest kako je ovi napisu... Molim Vas da bar skinete rijec heroji. Ovo su ljudi koji su placeni da ovo rade i treba prozivati direktora lopova kad ne rade...Casti malo ljudi, molim vas!
Nađoše li dečka izgubljenog na Ponijerama ?