BiH ga traži zbog ratnih zločina
0
Španija donijela odluku o izručenju Batka
Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
qurcem u celo
odvesti na brdo, po kratkom postupku rjesiti stvar i bez komentara
govno treba ubiti u spaniji jar manje kosta
nadam se da cu biti u pravu kada povezem posjetu spanskog ministra vanjskih poslova sarajevu i odluku o izrucenju. oboje se desilo u dva-tri dana, pa se nadam da su ga nasi ovdje izlobirali.
OVI SA SA-X MU JOS TEPAJU BATKO NIJE TO NIKAKAV BATKO NEGO SERIJSKI UBICA ILI KRVNIK NASIH SUGRADJANA SA GRBAVICE....
dovedite ga vamo i dajte ga narodu da ga kolje komad po komad majku mu ebem četničko-srpsku...ebem mu izrod i narod
Ko ti je kriv kad ne znas pretrazivati na internetu, a vjerovatno ne znas ni engleski: http://www.expatica.com/es/news/spanish-rss-news/spain-agrees-to-extradite-alleged-serbian-war-criminal_36182.html
Ovo je obična izmišljotina administratora Sarajevo-x!!! Upravo sam pregledao site vlade Španije, nekoliko španskih novina, te site APA-e i NEMA NIŠTA o ovome. Sreća tvoja admine pa još ne postoje zakoni o internetu kod nas, ja bih te lično tužio zbog ovog širenja lažnih vijesti! Sram te bilo!
Metak u celo ha sleti u BiH.
Divi mu vlaske glave; k\'o sijalica!!!
PSETO KRVOLOCNO CRNO TI SE PISE
svasta, pa ovaj genocidas krvolocna zvijer je u sarajevu divljacki ubio vise od stotinu civila i predomisljaju se kome ga izrucit za sudjenje, ako spanija ne izruci ovog krvolocnog srpskog ubicu bosni i hercegovini onda je spanija i cijela eu-a dno dna!!!