Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
pa sta je laz, zar nist baliye!?
@BEZGAJ @zajbant najedite se go..na i cvaraka prismoci te pomalo))))))SVE SE DOBRO ZNA.DANAS I NAJOBICNIJI COVJEK MOZE SVE DA VIDI STA SE DESAVALO PRIJE.VISE SE NEMOZE SAKRITI NISTA KAO PRIJE.POKUSAVATE SA LAZIMA KAO NEKAD ALI TO NEPALI VISE ;ZALOSNO JEL DA?;
dok je turaka baliya islamista terorista mudzosa vehabija u ovoj zemlji, BiH treba POSVETITI NAJVECU MOGUCU PAZNJU! Drzati stoku na oku.... ovo zadnje se odlicno rimuje, treba ovo predloziti kao najnoviju himnu bosnjakistana
najveci ratni zlocinac svih vremena u regiji ratko lmadic pije svakodnevnu kafu s tadicem i jeremicm,on im je savjetnik u borbi protiv srpskog terorizma,posto je srpski terorizam najveci na svjetu oni se bore protiv srbskog terorizma u cacku i kraljevu,ratko mladic kaze da su oni jos gori od njega pa savjetuje tadica i jeremica da se kraljevo i raska dignu u vazduh zajedno s cackom,kazu da su se izlegla cudna sorta ubica,srbin tetovirano na celu a u ustima kama,naostrena i ogromna,kazu to je za buduca klanja evropljana,,jer cilj je srbima klat do londona.
islamofobi u eu neg sta,nece tursku al island koji mozes stic samo avionom il brodom hoce a bih ce posvjetit veliku paznju,bolje reci paznju ugrozavanjem,ako bude isto ko i svedska onda nam je kraj,na nasoj diplomaciji je sad da radi punom parom!
Dajte Spanci se pokrenite, sad treba lobirat Kodru da kaze koju za nas, a i ostale barcelonase!
Bošnjaci u BiH pozvani na džihad Najnovije poruke prvog i drugog čovjeka Al Kaide, Osame bin Ladena i Ajmana al-Zavahirija, objavljene su na islamističkim portalima širom svijeta, pa i u BiH. Naime, portal www.putvjernika.com, koji uređuju članovi mudžahedinske zajednice u Gornjoj Maoči, kod Brčkog, objavio je poziv muslimanima, ma gdje bili, da se uključe u borbu protiv američkih i izraelskih ciljeva širom svijeta.\"Protesti nisu dovoljni da bi se suočilo s bombama. Neka naš gnjev proizvede efikasnu akciju, koja će poljuljati stubove krstaško-cionističkog saveza, uz Alahovu pomoć. Dakle, muslimani, ma gdje bili, robujte Alahu i odazovite se obavezi džihada\".