Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Claude os, aperi oculos!- za većinu ljudi koji pišu komentare na Sarajevo-x važi navedena izreka, kada nisu sposobni da u 21 stolječu Legi, intellexi, condamnavi a da nepišu komentare Si tacuisses, philosophus mansisses
Odlicno je kad stavis srpsku krunu na glavu. Mogao je skoknuti i do Manastira Milesevo, da ugodjaj bude potpun.
kruna je pozorisna, vjerovatno gospodin Spahic misli na cirkus predizborni koji nas ceka.
hmmmmm kada se nema love onda mozda upali kulturom
IIIIIIIDEEEEMOOOO KOKUZI...
e ovaj je dokazao predrasude o muslimanim bosne i zacementirao idiotizam kampanje kao i povrsnu pricu o povezanosti Bosnjaka (nastalih 92) sa Nemanjicima...otprilike sve sazeto u ovom malom komadu blatam gdje je doticnom i mjesto... ovo treba da predstavlja zajednicke snage, ili mozda Lagumdzija : \"Drzava za (jednog) covjeka\", Narod zna SDA, pa Mile Ljakse je za vas redom dingospo jedan po jedan
Ojjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj k r e t e n a neopisivog dabogda bio zbrisan sa lica zemlje as soon as possible.
\"Spahić zamijenio šešir Tvrtkovom krunom.\" E moj Ibrice pa nije on bio musliman, sta se kitis tudjim perjem, to je krscanska kruna i kakve ti veze imas sa njom, nije to turban.
Nije dostojan Tvrtkove krune...