Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Izađite na izbore uništite svoj listić jer ako ne glasate za SDA oni će ga i onako uništiti, joj izbora pa nemogu da vjerujem šta čovjek lupa iz tzv medjunarodne zajednice ti bogami ko da si iz mjesne zajednice
vrlo vazno je izaci na izbore a jos vaznije je prekriziti listic koji dobijete jer se, definitivno, oni dogovore i prije izbora. TREBALI SMO SE SVI PRIJAVITI NA LISTU DA I MI DOBIJEMO DIO KOLACA AKO NE MOZE REGULARNO
Samo bojkot Izbora može narodima BiH donijeti bolju budućnost. Namješteni izbori po željama MZ narodu nisu donijeli ništa dobro. U Yugi nismo morali ni glasati ali smo imali posao, penziju, zdravsteno osiguranje, besplatno školstvo ...slobodu i mir. Marš stoko.
Veoma vazno je izaci na izbore i veoma vazno je ne glasati za one koji su nas doveli u ovu situaciju ! NARODE PROBUDI SE !
Da izbori išta mogu promijeniti, davno bi ih zabranili! Naši političari nevrijede truda ispuniti glasački listić a kamo li otići u opštinu i ubaciti ga u kutiju! Ja vala ne glasam.
ee moj jara, ne moze BiH fercerati kad imamo 3 predsjednika ali NIKAKO!!!! I ovoliki drzavni aparat, to nebi ni Saudijska Arabija podnjela! Narod bi trebao da izade na ulice za vrijeme izbora i da nikako ne glasaju nego da se mjenja drzavni aparat prije svega
Ako izadjemo na izbore pobjediti ce SDA,HDZ,SBB,SDP,SNSD..... Ali ako izadjemo pobjediti ce pobjediti ce SDA,HDZ,SBB,SDP,SNSD..... Ako izadje samo mali broj glasaca situacija je sasvim drugacija, pobjediti ce SDA,HDZ,SBB,SDP,SNSD..... SAMO JE BITNO DA NE POBJEDE SDA,HDZ,SBB,SDP,SNSD..... : ) :)
AKO NE IZADJEMO NA IZBORE pobjediti ce SDA,HDZ,SBB,SDP,SNSD.....
pametnije vam je evropejci da ne dopustite falsificiranje... sprema se velika izborna prevara !
upravo to, narode budi pametan barem jednom u 4 godine i ako nećete da glasate, ipak izađite na izbore i prekrižite svoj listić ! Samo tako niste glasali ! Ne dozvolite da vam sudbinu kroje stranačke kolege, familija, budžetlije i političari jer će oni svi izaći na izbore i dati glas nekome svom tako da iz korupcije i nepotizma nećemo isplivati !
Tako je,samo Bosnjama to moras nacrtati!