Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
http://youtube.com/watch?v=GEPs8Zs48jo
Država za pješaka, \"reketamo\" prvi, krademo više! Prvi reket: Dam-če Wimbl-donski Drugi reket: Ne-ra Davis-ki Počasni i doživotno vodeći reket: Veliki vođa Zlat-kim-slučajni prolaznik-oglu, zvani i \"reket i ubleha nacije\"!!
EU ne smije propustiti ovu sansu, BiH mora uci sto prije da bi preslikali model opstanka EU od BiH. http://www.glassrpske.com/vijest/6/hronika/69146/cir/Pokusao-da-se-zapali-zbog-neimastine.html
Federacija će u ovoj godini biti jedno veliko gradilište.... svi to kazu...
Ma kakva EU,ovo je gotiva radis sta hoces i sta pozelis! samo Bosna ostaje,sve drugo je prolazno
Konacno i danas jedna dobra vijest naprijed BiH
@bosanceros Koja Sanelica ? Budi opsiran kao i obicno.
ALI BIH TO NE ZELI!!!! I NAROD BOSNE I HERCEGOVINE TO NE ZELI!!!!! ETO VAMA VASA EVROPA MI U NJU NECEMO!!!! KAD STE UNISTILI ONAKVU GRCKU I ITALIJU SAD BI MALO I NAS ETO VAM HRVATI PA NJIH PAPAJTE!!!
ps;sanelica je promijenila ime u DIJANA,valjda je sramota hehehehehehehehe
hahahahahahahahahahahahaha,sanela je samo rasirila n oge i udala se za bankara kao prava sponzorusa gluperdo da bi pobjegla od gladi i jada sa bjelava,glupi b osnjace hahahahahahaha....jedino ste poznati u vicevima o sulji i muji
Da se odaljimo od Srbistana, i njihovi bradonja i barbarizma. Srbi zajedno sa Arapima su zadnji ljudi na planeti koji dovode odluke u ime dima sa neba. Radikalci. Taj sljam treba pocistiti.
Gospon Sweringson, na tu izjavu mozemo samo reci : http://slovenskenovosti. comuf.com/slovenska_nast avni ca_skandal.html
Na primjer mogu biti vodeci bankari planete \"Sanela\". Crkni srbinu, Bosna je talent, kao sto je bila sav talent juge, sada je slobodna da dominira gdje god hoce. Niste vi dzaba u strahu od Bosne.
Srensen dođe u Federalnu vladu i traži kooperativnost i kada dobije obećanje ode kod smrdića u B. Luku i traži od njih da sve opstruiraju, što naravno njih nije teško nagovoriti i kada dobiju od svih šta su tražili, onda kažu \"mi bi vam pomogli, ali se vi ne želite dogovarati \". I tako to ide u nedogled.
pa sta drugo bosanci mogu raditi.
Ovi srbi(vlasi) sto su dosad komentarisali........ DOLE NA KOLJENA I NE MRDAJ!!!! :D Evropo........... pali BAGERE na kosmetu, Bosanci dolaze kao vozaci BAGERA :D