Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zacijelo od tambure glupljeg neima, da je makar jednu knjigu procitao, bila ona i na latinici, saznao bi da je Sarajevo bilo drugi najveci grad u SFRJ po broju Srba kojih tu vise neima. O Hrvatima da i ne pricamo, sluze da ih neko nabode na cakiju.....
Ovo JE IZDAJA Milorada Barasina, koji je IZDAO sve moguce STO je MOGAO u vezi TUZILASTVA I PRAVOSUDJA...!!! Izado je Jurisica, Ganica, Divjaka i sve ostale...ZAPAMTITE...!!! Ko nagradu i POSLIJE KORUPCIJE U KOJOJ JE UHVACEN on ce nastaviti raditi ko Tuzilac u genocidnoj tvorevini...?!!! Zar TO NEGDJE moze postojati OSIM u BIH-i...?!!! Ovaj sporazum izmedju dvije drzave NIJE U KORIST BIH-e VEC SAMO U STETI BIH-e...!!! Ko drugo TA LICEMJERNA EU-a KRIJE HILJADE I HILJADE DOKAZA PROTIV AGRESORSKE VAMPIRSKE SERBIJE MONSTRUMA cime stiti tu genocidnu BANDU SERBSKIH MONSTRUMA...!!!
PAZNJA... OVO O ZAKONU KADASTRA GENOCIDNE TVOREVINE JE CISTA PLJACKA, OTIMANJE, PRISVAJANJE IMOVINE DRZAVE BOSNE I HERCEGOVINE I NJENIH GRADJANA...!!! Kadastar se TICE OD TERITORIJE , DRZAVNIH INSTITUCIJA, DRZAVNIH PARKOVA, DRZAVNIH RESURSA I PRIVATNE IMOVINE...!!! OVO JE APOPRIJACIJA IMOVINE BIH-E GENOCIDNOJ TVOREVINI STO JE POCETAK PRIPREMANJA ODCJEPLJENJA...!!! TUZITI U SVIM INSTTITUCIJAMA PRAVOSUDJA PA AKO TREBA ICI I U STRASBURU...!!! Silom i fasistickom diktaturom genocidasa serba i genocidne tvorevine HOCE ONI TIME SEBI PREPISATI POLA TERITORIJE DRZAVE BIH-e a time i svega sto se nalazi na NJOJ...!!! Tuzit cettnicku serbsku zvjeri pljacke i fasizma...!!!
Treba optužit hrvatsku školu koja je dozvolila da dječaka iz BiH zlostavljaju. Ovdje vape i jecaju da su ugroženi a čim su u večini prelaze svaku granicu zla. Gdje su sada ljudska prava, nevladine organizacije... Svi šute, nikom ne smeta. Jel zato što se radi o Bošnjaku???