Komentari (2)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Gospodine Sorensen, Bosne i Hercegovina nema nkakvu perspektivu vec od Daytonskog Sporazuma koji ste vi EU-a perfidno postavili ko CISTU SRBO DIKTATURU FASIZMA I TOTALITARIZMA srbije agresora i patoloskih nacista ! Vratite BIH-i USTAV Re-publike Bosne i Hercegovine a time i demokraciju i perspektive za buducnost i prosperitet DRZAVE I GRADJANA !
eeee sorensen hajde ti objasni to \'gladnima\' iz SDA, koji su nakon 17 neuspjesnih godina i dalje zeljni da se uvale u fotelje radi iskljucivo licnih interesa, njima ovo stanje u potpunosti odgovara jer su navikli nista ne raditi i zavadjati narod