Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Naravno da ne sme da zaostaje...treba nemacki simens nekome da proda tolike digitalne predajnike koje je proizveo...a mi gradjani cemo i dalje da gledamo tv na CRT TV aparatima.
imacemo digitalne muslimane, najnaprednije na svijetu ! masala, masala
@rain sta da ti kazem, mi u Republici Srpskoj hocemo digitalizaciju...tj nek drzava radio sto je do nje kao i u Srbiji i Hrvatskoj...ono sto nije do drzave i ne ocekujemo da ona radi...
Čuj da \"Evropa želi da osigura da BiH ne zaostaje za drugim zemljama u procesu digitalizacije TV signala...\" kao u svemu ostalom smo tu negdje samo gubimo korak u DIGITALIZACIJI TV SIGNALA e veći kretenluk nisam odavno pročitao.
Hebo majku, pa jel ovdje iko normalan? Kakva digitalizacija ljudi moji!!!! Pa koliko ima tih trivijalnih stvari na koje treba trošiti pare, vrijeme i ostale resurse dok bitna pitanja ostaju i ostaju i ostaju... Dokle više hebanja u zdrav mozak.