Komentari (317)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Otac joj ratni zlocinac, sta mozes od koze drugo i da ocekujes
Možda bi htjeli "Srbajarevo" , u njih je sve srpsko dok ih ne spuste na zemlju kao u Hrvatskoj, Crnoj Gori i na Kosovu
j...bo je otac ,dr.Dabič...ko da je prasica okotila kakva je ruzna...
PRIKAŽI ODGOVORE (12)
Ma mozete vi mjenjat imena ali nece vam niko zivjeti tu za 30 godina madi odose a i oni se slabo radzaju isto ko i kod nas ja umjesto da sam dedo ja ni djeteta nemam hebo vas politika smradovi.
@susjed.. Ona ima dobre pare tako da nezanima njih kako narod u rs prezivljaje i dolazi u sarajevo da radi da ima bolji zivot u rs..
Materemi ruse godinama sto su dobili u dejtonu..nisu normalni stare mi..
Lukavica bila i ostala!!
Kako ne moze ni to da poveze i shvati da je danas licno ona kao "predlagac", a da bi pokrila Miltovu bruku predlozila da se skine tabla Radovana sa studentskog doma pa da skonta da bi u kratkom vremenu morala da vraca i taj naziv dijela Sarajeva koji ce za sigurno biti jedinstveno i cijelo
Neka bude "Istocno republike srpske". a najbolje bi bilo da srbi nisu otisli za cetnicima iz I svoga Sarajevo. mozda da se istim putem vrate, pa vidjecemo u bosni cuda nisu nemoguca
sto ce im Sarajevo,
TREBA JE RASCERECITI KONjIMA I LES BACITI U SEPTICKU JAMU.
Treba im zabraniti upotrebu naziva Sarajevo u imenu. Podhitno, zaštiti naziv imena koje je brend u svijetu!!
Vidi i Babaroga se bavi politikom! Nije vise unosno krasti djecu jbg.
Gospodjo da vam kažem nešto uz dužno poštovanje i da se ne uvrijedite, pušite ku*ac.
Prava crnogorka iz onog kamenjara gdje treba otići i čuvati koze.
To je Lukavica u Bosni i Hercegovini.
Sakrij se u mišiju rupu da te niko ni vidi ni čuje jado jadna.
I ja bi da porastem pola metra -ali,ne moze! Jesi bila u osjeti Ratnom Zlikovcu??
Iskreno boli me sebastian Kurc kako će se zvati i ne može biti srpsko, a tuži ćemo UN, ne može se zvati republika Srba. Koji fašizam, pitajte prosječnog srbina u Srbiji za RS, čisti pro fašizam, Al oni šute, normalno..