Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zar je loše uništiti loš svijet??!!Zar smo bolje zaslužili budimo iskreni krenimo od samih sebe???!!!
Crkni kujo
@billy_the_cat Zbog toga sto je kuja.
@1Puska87Nevesinjska5 za vas je svako los ko god govori istinu,a pjevate "boze pravde" koja ironija i kontradikcija moliti Boga za pravdu a ciniti drugima nepravdu,a nadati se Bozijoj pomoci ! nadati se da Bog pomogne i bude saucesnik u zlocinu !
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ljudi , kunem vam se sestrom , iz pouzdanih izvora sam dobio informaciju da se iza nikova NORID krije se Haris Zahiragić. E pa nek je hairli Harise , još mi ostaje da saznam pod kojim nikom se krije Tarik Dautović
Hebem ti zakletvu :)
Presuda Šešelju, kao i beskrajna kolona presuda kroz povijest, potvrđuje veoma staro pravilo da pravda i pravo nipošto nisu isto.