Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pokenjam se po svim multietničarima i njihovoj multietničnosti
Dobar komentar. Uzgred, sta koga zanima u Mostaru kakve su prilike...
Lud pametnog ne razumije
Eto takva će vam biti žena ako je ne budete redovno je bali...
meni kao Srbinu je neopisivo drago sto u mom narodu postoje ovakvi ljudi iako je licno preziremi mrzim. To samo dokazuje kakvi su Srbi a kakvi Hrvati ili Bosnjaci (btw izmisljena nacija).
Ne bi bilo lose da nuzdu prestanete obavljati na ovom formu. Vjerujem da svi zapravo znate gdje se to radi
Sonja, zena za svaku pohvalu. @ Sonji - Ti si puno vise rekao/rekla o samom sebi, nego o ovoj gospodji vrijednoj divljenja.
MABIJEM NA KU-RAC SVE NAVIJACE N.K. X I POS-REM IM SE U USTA
SVAKA ČAST NA KOMENTARU, MORA DSA SI NEKI SMRDLJIVI ČETNIK PA KAD SI VEĆ TAJ I MI SE TEBI NASEREMO U TVOJA USTA. Navijači N.K. X
Sonja je heroj zena s Natasom Kandic i zenama u crnom ,one jedino mogu nesto promijenit bolesnoj srbskoj fasistickoj ideologij,naravno ima i nekoliko novinara! BiH4EVER!
uASTA JOJ SE NASEREM I DOBRO,DOBRO POGURAM!