Komentari (2)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
\"...Veoma sam zadovoljan da je Vijeće na osnovu moje preporuke imenovalo...\" bitno je da je to bila tvoja preporuka i ne sumnjam da ti to sada ne predstavlja zadovoljstvo.....za sve ostalo, sta bude - bice, nek se sve opet jos po ko zna koji put zavrti u istom krugu...
ma ovom Solani i odgovaraju kalibri Lajceka, Valentina (ko ce ozbiljno shvatiti sa takvim imenom), jer onda on kolo vodi. Da je bilo po amerima, neko jaci, onda Solana ne bi bio glavni kontrolor. I lajcek je prvo njemu pa onda svim ostalima podnosio referate, i nista dobro za Bosnu ne bi. Cudna je sorta ovaj solana... blago receno.