Komentari (44)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Novac od MMF odmah nakon puštanja Novalića. Ko će vama vjerovati šta ste se ispod žita dogovorili.
Za javnost je jedna izjava/priča A međusobno je nešto drugo.
pa pustili im novalic i raspodjelili lovu kako su trazili, ovo ti je druze obaranja rezolucije oo zrtvama fasitickih rezima u nsrs, pa prijeko potrebna lova pustena
To je gospodine trebalo vratit. Zaduzujete nasa buduca pokoljenja da vracaju . A vi ce te taj novac upotrijebii svugdje ,ali najmanje za ono sto je bitno i prioritet. Omladina moze komotno da pakuje kofere.Juce je zaduzena za dodatni 300 miliona eura.
Od kad se hodža razumije u ekonomiju i pare? Ili se hodže i najbolje razumiju u navedeno?!
Nestrpljivo su cekali jadnici pare koje mi moramo vratiti a oni trositi na svoja imanja auta kule i vile
Ja mislio vratiće pare.
u iscekivanju novih informacija o respiratorima moze malo i o kreditu. Aha, zadnja verzija je da su respiratori ispravni i u skladu sa trazenom specifikacijom..
Vidi ovog sdaovca. Treba vam love. Uništite sve
Od sutra se ukida, pranje ruku. Pranje para, ostaje na SNAZI...
Softic Safet,kadar SDA od rodjenja.Malo muti vodu u IZ BIH jer je predsjednik vijeca a malo vamo u parlamentu pametuje.Bakirov potrcko i uhljeb u cije ime IZ i radi i donosi odluke sihronizovano sa SDA.
Ove pare se namjerno nazivaju sredstva , a pravi naziv je kredit koji će vračati glupi papci bosanci ( građana skoro i nema ) , a poglavice ovdašnjih plemena se mogu dogovoriti samo oko para . Radončić je jučer jasno rekao da daje ostavku jer će ovdje kriza biti dugo . Spremite se da ponovo jedete feta sir , iskar , i ribu ( ako nam daju donacije ) .
Najjači su ovi što krešte: "nemojte nam djecu zaduživati". Vi da mislite na djecu ne bi u 8 ujutro čamili i piskarali po klixu kad znate da je to gubljenje vremena, nego bi išli zaraditi koru hljeba za tu svoju djecu.
Nema veze, barem su neke maske zauvijek pale.
Ovih 300 miliona ce obezbjediti redovna primanja nasih politicara i poneku transakciju slicnu respiratorima ili onoj trafici od 250 hiljada da se namakne i nesto povisice. Sve te kredite nece otplacivati nasi potomci jer nece imati cime posto nam je privreda unistena ali ce zato kreditori to naplatiti nasim prirodnim bogatstvima visestruko.
https://saff.ba/primarijus-iz-bolnice-u-zagrebu-tvrdi-respiratori-nabavljeni-u-fbih-su-upotrebljivi/
Ovi koji prozivaju ljude sa sela, ko ljudi sa sela nepismeni, mogu nabrojati 100 imena starijih doktora nauka i to veoma uspjesnih koji su sa sela. To nije nikakvo mjerilo. A sve je napad na bošnjake. https://www.oslobodjenje.ba/dosjei/slucaj-respiratori-iznutra-kako-su-iz-spisa-isparili-aleksandar-zolak-milicevic-campara-561101
@ korisnik1234....nisu dosli sa sela 1990 nego 1992-1995. A sto se tice miliona eura koje su zaduzili SAMO RADI SEBE, sta ce jadnici....malo su dobili podsticaja za poljoprivredu i njima uvijek malo i iskreno...malo im bilo za citav zivot ma koliko da su uzeli, asigurno ce od nas jos i jos uzimati...moze im se. Uz put niko ne odgovara niti ce...
a nije steta kad se novci pokradu