Komentari (161)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
socijalu koristi jedno 85 % građana. jer se primanja do 1000 km ne mogu drukcije nazvat. još moraš sebi ybat mater mjesec dana za to.
daj boze da je 85%
Nazalost nekad se hiljada zvala finom placom... sad je to 1300 barem
Tri presdsjednika a nidze drzave ebem li vam sve po smisku i redu ☝️
Klixe, ne znam samo zasto uz clanak stavljate sliku organiziranog kriminala zvanog PROSJAČENJE ???!!
Želite li pronaći ženu za jednu noć? Dobrodošli na ==> www.xxDate.club
to je rezultat "uspjesne" agende i vodstva "pametnih" lidera koje narod godinama slijedi
U Bosni odavno vlada podjela siromašnih i bogatih, siromašni stalež se dalje dijeli na ljude koje prezivljaju jedva i ljude koji imaju 20km vise, a ostalo je bogati narod kad se u Bosnu uveze jedan bently od 500k i prica se samo kako je teško kako nema para posla suvišna je svaka riječ na to.
Javna tajna je,a to znaju ovi sto primaju pomoc da je to sve nama nasa sda doola...jeftini trikovi za dominiranje nad ovcama..
do kraja 2019. bit će dva put aviše zaposlenih od nezaposlenih
@Nokian808 Allah najbolje zna, pusti ti brojeve
Ma ebes to bitno je da SDA mic po mic jos malo pa RS ide u historiju.Ako je potrebno zrtvovacemo cijeli narod za to.To su Alijine rijeci.
Izbjeglice uglavnom...
A govnima plate po 5 hiljada .... I mindere jos izmislja .... Zulja me ahhhhhh dragaaaa ah ah ah nalet vas bilo ...!
Amanet zaboga pa to je taj amanet hebem li vam sjeme pogano ...☝️
uzmite broj stanovnika i broj korisnika po kantonima dobit ce te da je stanje najgore u posavskom kantonu gdje svaki 18ti stanovnik prima socijalu a najbolje stanje u unsko sanskom gdje svaki 117ti stanovnik prima soc. pomoc.. ko ne vjeruje neka podijeli..
Osmanlijsko carstvo ☝️👏👏👏👏👏🍔
Trebali ste na ovaj tekst nakalemit broj javnih kuhinja,dječijih javnih kuhinja,broj podjeljenih obroka...
oću i ja socijalu