Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dobro je to super ali ipak de najmanje misli na ugrožene koji nisu Romi,Čast pojedincima Roma koji rade ali 90% tih ljudi ne želi da radi a dibijaju sve uvijek.
Ima u Bosni i socijalno ugrozenih porodica koje nisu Romi. Njih niko ne pomaze. Kad je rijec o ugrozenim uvijek su Romi u prvom planu, uvijek se njima nesto gradi i pomaze, a gdje god su dosli unistili su to sto su dobili i otisli dalje (Ilijas, Stanojevici...). Zasto se ne napravi nesto demobilisanim borcima koji nisu rijesili svoje stambeno pitanje i ostalim socijalno ugrozenim porodicama koje su pripadnici nekog od konstitutivnih naroda, a sigurno su ugrozeniji od ove ciganije?!
Znam da je to manje važno, ali Bože, pa kakva je ono zgrada, kakav je ono dizajn? Ko ni sebi ni drugom.