Komentari (2)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Trenutni doplatak tj spcijalna pomoc je 169 km po familiji ako ispunjavaju te uslove. Zato i nisu napisali sumu jer je to toliko mizerno, socijalnim radnicima je torba u glavi ako kaze nekome ne ko je vec na granici siromastva ili nema da jede.. Djeciji doplatak je 34 km onima koji ispunjavaju uslove, znaci paket pelena dok je u drzavama blizu nas to besta sto svako djete sljeduje, da vise ne kenjam mogao bi pisati o ovome 3 dana..
nikakvih dodatata od drzave nemam,ali znam dooooooooosta osoba koji rade i snalaze se,pa platu im navedu kao minimalac zbog djec.doplatka i jednok.pomoci. skupi se tu pofina suma. i treba svim silama da se svako bori,kad mogu politicari musti bejha,neka i narod muze.da se ne lazemo,tesko ce ikada biti bolje za obicnog građana ove nase domovine...